Artikeln innehåller reklamlänkar

Prisvärda ansiktskrämen från Emily in Paris finns i Sverige

Lily Collins som Emily i Netflix tv-serie Emily i Paris

Foto: Emily in Paris
Har du också undrat hur Lily Collins får sitt glow i Emily in Paris? Vi vet! Hennes make up-artist har nämligen avslöjat vilken ansiktskräm hon använder – och den finns att köpa på apoteket!
05 januari, 2023
6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

Tv-serien Emily in Paris på Netflix är kanske mest känd för att att vara lättsmält med stort fokus på mode (och triangeldraman...). Trots att fransmännen har kritiserat den för att vara stereotyp klättrar den upp på förstaplatsen varje gång en ny säsong släpps. Hittills finns tre säsonger ute och faktum är att en fjärde är på väg. Det avslöjade Netflix samtidigt som de meddelade att de släpper en tredje säsong (som nu finns ute!).

Emily in Paris får en fjärde säsong – här är allt vi vet

Modet i Emily in Paris har för varje säsong blivit allt mer haute couture. Det är kul för ögat men inte lika kul för plånboken. Tur då att Aurelie Payen, Lily Collins make up-artist på inspelningen har avslöjat ett prisvärt knep för glow och lyster. Nämligen en riktig klassiker när det kommer till ansiktskrämer.

här är prisvärda krämen Lily COllins make up-artist använder

En viktig detalj för att få en sminkning att bli bra och hållbar under dagen är basen. Ansiktet vill vara återfuktat innan resterande produkter appliceras på huden.

I en intervju med Us Weekly delar Aurelie Payen med sig av sina tips för en fransk look – och avslöjar flera av produkterna hon använt. Aurelie har framför allt utgått från konceptet ”less is more”. Tänk lätt täckning med hjälp av concealer följt av fokus på antingen ögon eller läppar.

Som bas har hon använt den klassiska krämen Embryolisse lait creme concentre (länk till Lyko). Du känner förmodligen igen förpackningen! Enligt varumärket själva säljs en kräm var trettonde sekund. Om du råkar befinna dig i en fransk stad kan du hitta krämen billigt på i princip alla apotek. Men den finns även på svenska apotek och är enkel att beställa för mellan 110-300 kronor. Aurelie tipsar också om att blanda krämen med ett serum för att få till en riktigt dewy look – hon använder Payots Vitamin C my payot concentré eclat.