Emily in Paris får en fjärde säsong – här är allt vi vet

Emily in Paris i sin lila klänning

Foto: Netflix
Cou cou! Emily in Paris får en fjärde säsong. ELLEs Louise Åström sammanfattar säsong tre och förutspår vad som händer i säsong fyra.
23 december, 2022
6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

Den tredje säsongen av Emily in Paris släpptes den 21 första december. 10 nya rykande färska avsnitt bjöd på allt från picknickdejter och modevisningar till lyxiga resor och ett stort avslöjande. Du som ännu inte sett klart säsong tre bör sluta läsa nu om du inte vill bli spoilad.

Men nu till frågan vi alla undrar över. Kommer vi få se mer av den ambitiösa amerikanen på Paris lyxigaste adresser? Svaret är ja! Det kommer en ny säsong.

Lily Collins firade smekmånaden i Sverige – här är platserna de besökte

Blir det en säsong 4 av Emily in Paris?

Den med bra minne minns att Netflix, efter säsong två, i samma veva avslöjade att det blir både en säsong tre och en säsong fyra av Emily in Paris. Det hör inte till vanligheterna att man förnyar serier i flera säsonger men det säger också något om hur mycket Netflix tror på serien. Faktum är att Emily in Paris, trots att den fått kritik, placerar sig högst upp på topplistan varje gång det kommer en ny säsong.

Vad kommer säsong 4 av Emily in Paris att handla om?

Säsong tre lämnade oss med många frågor. Och lika många lösa trådar. Låt oss rada upp dem!

Camille gjorde en runaway bride och dumpade Gabriel vid altaret. Blir det han och Emily nu? Kanske. Men han avslöjade samma kväll för Emily att Camille är gravid. Den ständigt pågående kärlekstriangeln lär få ett nytt fokus i fjärde säsongen.

Alfie verkar ha givit upp hoppet om Emily efter att han insett att hon och Gabriel har historia mellan sig. Frågan är om han verkligen gjort slut på riktigt eller om han kommer återvända i säsong fyra... Oavsett känns det som att han och Emily måste prata ut ordentligt, de kommer ju trots allt träffas genom jobbet.

Emily och Alfie i Emily in Paris säsong 3

Säsong tre verkar ha varit slutet för Emily och Alfie. Eller?!

Foto: Netflix

Camille har en (pågående?) romans med den grekiska konstnären Sofia. Det hela började som en fling men verkar ha utvecklats till något mer efter att Camille följde med henne till Grekland efter konstutställningen. Frågan är om Camille vill fortsätta relationen – och i vilket land ska hon isåfall uppfostra det kommande barnet? I Frankrike eller Grekland?

Sylvie och hennes exman som hon dock tekniskt sett aldrig skiljt sig från har hittat tillbaka till varandra. De är kärare än någonsin och han planerar att öppna en klubb i Paris. Dock med en investerade som Sylvie har något otalt med sedan början av sin karriär. Jag förutspår jobbiga konflikter.

Benoît och Mindy i Emily in Paris säsong 3

Är det över mellan Benoît och Mindy? Jag vill inte tro det!

Foto: Netflix

Mindy och Benoît har gjort slut. Under säsong tre började hon istället dejta den rika arvtagaren Nicolas. Nu har dock låten Benoît tidigare skrivit till Mindy kommit med i Eurovision, vilket borde innebära ändrade planer för Mindy. Nicolas har ett väldigt tight schema med representationsmiddagar i princip varje kväll han gärna verkar vilja ha Mindy med på. Frågan är om hon kommer tröttna på det? Jag har inte givit upp hoppet om henne och Benoît!

Samtidigt är Julian trött på att Emily tar så mycket plats på kontoret och verkar vara på väg bort från företaget. Luc dejtar Marianne, en kvinna vars jobb är att dela ut Michelin-stjärnor. Och förmodligen är Gabriels restaurang riktigt nära att få en åtråvärd stjärna. Låt oss hoppas att Gigi belönas!

När kommer säsong 4 av Emily in Paris?

Netflix har ännu inte gått ut med vilket datum den fjärde säsongen av Emily in Paris kommer släppas. Men enligt Variety filmades delar av den nya säsongen samtidigt som säsong tre. Det borde innebära att processen till färdig ny säsong blir kortare. Lily Collins, som spelar Emily, har dock sagt till ELLE.com att hon och Lucas Bravo (som spelar Gabriel) behövde vara försiktiga när de spelade in den sista scenen i säsong tre eftersom de inte vet hur säsong fyra börjar.