Detaljen i Emily in Paris avslöjar hennes riktiga ålder

Emily in Paris

Netflix
Sedan Netflix-serien Emily in Paris succéstart har det spekulerats i huvudkaraktären Emily Coopers ålder. Nu avslöjas detaljen i serien som visar att hon är mycket äldre än vad både fansen och skådepelaren Lily Collins tidigare trott.
07 mars, 2022
Därför pratar alla om Emily in Paris
1:08

Efter reklamen: Därför pratar alla om Emily in Paris

(1:08)

Slå på ljud

Emily in Paris har tagit fansen med storm. Netflix-serien som skildrar en tjej i tjugoårsåldern som flyttar till Paris för drömjobbet på marknadsföringsföretaget Savoir har bjudit på skratt, romantik och en stor dos dramatik. Däremot har informationen kring hennes bakgrund varit sparsam och fansen har länge undrat hur gammal hon egentligen är. Nu knäcker den lilla detaljen i senaste säsong två koden för Emilys verkliga ålder.

Fansens och Lily Collins spekulationer

Det har tidigare spekulerats i att Emily skulle vara i tidiga 20-årsåldern. Skådespelaren Lily Collins har själv berättat för brittiska Vouge att hon trodde karaktären hon spelade var 22.

– Jag tror inte att vi någonsin får en specifik ålder på henne men jag tror att hon är ganska nyexaminerad från college. Det här är kanske hennes första år efter examen. Jag vill säga att hon är ungefär 22 år gammal. Hon har tillräckligt med erfarenhet från företaget i Chicago och har förtjänat sin chefs respekt. Hon är smart och innovativ och det här är inte hennes första försök. Hon är utbildad i ämnet och har gjort praktik tidigare, sa Lily Collins.

Hon fick sedan dra tillbaka sin gissning efter man ansett att åldern 22 inte överrensstämmer med hennes karriär som innefattar både en magisterexamen och en lång arbetslivserfarenhet. Varför man trott att Emily är så ung kan ha baseras på karaktärens unga och naiva beteende. Även motspelaren Lucas Bravo har gissat på att Emily inte skulle vara äldre än 24.

Exklusiv intervju: Lily Collins om Emily in Paris – och vikten av bra hudvård

Emily in Paris egentliga ålder

Nu visar det sig att Emily egentligen är 29 år gammal. I ett av avsnitten i den andra säsongen fyller den populära karaktären år och födelsedagsgratulationerna strömmar in på sociala medier. En av gratulationerna lyder:

"29 år ung! Grattis på födelsedagen Emily."

Emily in Paris
Foto: Emily in Paris/Netflix

Att Emily skulle vara 29 år stämmer mycket bättre överens med hennes karriärerfarenhet och att hon lyckats kamma hem drömjobbet på Savoir. Trots fansen blivit bortfintade av hennes unga personlighet kan vi nu äntligen se Emily i sin riktiga ålder!

Källa: Elite Daily, Foto: TT, Netflix