Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Detaljen i Emily in Paris avslöjar hennes riktiga ålder

07 mar, 2022 
AvLinda Strömbäck
Emily in Paris
Sedan Netflix-serien Emily in Paris succéstart har det spekulerats i huvudkaraktären Emily Coopers ålder. Nu avslöjas detaljen i serien som visar att hon är mycket äldre än vad både fansen och skådepelaren Lily Collins tidigare trott.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Emily in Paris har tagit fansen med storm. Netflix-serien som skildrar en tjej i tjugoårsåldern som flyttar till Paris för drömjobbet på marknadsföringsföretaget Savoir har bjudit på skratt, romantik och en stor dos dramatik. Däremot har informationen kring hennes bakgrund varit sparsam och fansen har länge undrat hur gammal hon egentligen är. Nu knäcker den lilla detaljen i senaste säsong två koden för Emilys verkliga ålder.

Fansens och Lily Collins spekulationer

Det har tidigare spekulerats i att Emily skulle vara i tidiga 20-årsåldern. Skådespelaren Lily Collins har själv berättat för brittiska Vouge att hon trodde karaktären hon spelade var 22.

Annons

– Jag tror inte att vi någonsin får en specifik ålder på henne men jag tror att hon är ganska nyexaminerad från college. Det här är kanske hennes första år efter examen. Jag vill säga att hon är ungefär 22 år gammal. Hon har tillräckligt med erfarenhet från företaget i Chicago och har förtjänat sin chefs respekt. Hon är smart och innovativ och det här är inte hennes första försök. Hon är utbildad i ämnet och har gjort praktik tidigare, sa Lily Collins.

Hon fick sedan dra tillbaka sin gissning efter man ansett att åldern 22 inte överrensstämmer med hennes karriär som innefattar både en magisterexamen och en lång arbetslivserfarenhet. Varför man trott att Emily är så ung kan ha baseras på karaktärens unga och naiva beteende. Även motspelaren Lucas Bravo har gissat på att Emily inte skulle vara äldre än 24.

Emily in Paris egentliga ålder

Nu visar det sig att Emily egentligen är 29 år gammal. I ett av avsnitten i den andra säsongen fyller den populära karaktären år och födelsedagsgratulationerna strömmar in på sociala medier. En av gratulationerna lyder:

"29 år ung! Grattis på födelsedagen Emily."

Emily in Paris

Att Emily skulle vara 29 år stämmer mycket bättre överens med hennes karriärerfarenhet och att hon lyckats kamma hem drömjobbet på Savoir. Trots fansen blivit bortfintade av hennes unga personlighet kan vi nu äntligen se Emily i sin riktiga ålder!

Källa: Elite Daily, Foto: TT, Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons