Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Efter uppbrottet från exmaken – Ariana Grande uppges dejta skådespelarkollega

25 jul, 2023 
AvPenellope Ness
Ariana Grande uppges dejta skådespelarkollega
Knappt en vecka efter att sångerskans skilsmässa med Dalton Gomez bekräftats, sägs Ariana Grande nu dejta skådespelaren Ethan Slater. Vem är Ariana Grandes nya kärleksintresse? Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ariana Grandes stilresaBrand logo
Ariana Grandes stilresa

I februari 2020 chockades fans när Ariana Grandes relation med fastighetsmäklaren Dalton Gomez offentliggjordes, och ungefär ett och ett halvt år senare gifte paret sig. Medan sångerskan besökte Wimbledon 2023 sågs hon dock utan vigselring, och snart kom nyheten om deras skilsmässa. En källa till People bekräftade då att de separerat redan i början av året. Thank you, next!

Ja, nu verkar det finnas ett nytt kärleksintresse. En källa till People uppger att Ariana Grande dejtar Wicked-kollegan Ethan Slater. Här är allt vi vet om skådespelaren!

Annons

Vem är Ariana Grandes nya pojkvän, Ethan Slater?

Ethan Slater är en 31-årig amerikansk skådespelare. Enligt TMZ ska Ariana och Ethan ha träffats under inspelningen av Wicked och dejtat i flera månader. Relationen uppges ha börjat direkt efter att Ariana Grande och Dalton Gomez valt att gå sina skilda vägar i januari 2023.

Ethan Slater

Utöver Wicked har Ethan Slater en rad skådespelarkrediter. 2017 gjorde han sin Broadway-debut som Svampbob i musikalen Svampbob Fyrkant. Hans framträdande ledde till att han fick en Tony-nominering och en vann ett pris på Drama Desk Awards. Han har även medverkat i andra föreställningar så som Camelot, Assassins och Goodnight, Oscar.

Annons
Ethan Slater och Ariana Grande filminspelning
Ethan Slater och Ariana Grande på inspelningen av Wicked.

2022 avslöjades det att han skulle medverka i filmen Wicked, tillsammans med bland annat Ariana Grande, Cynthia Erivo, Michelle Yeoh och Jonathan Bailey. Ethan Slater spelar karaktären Boq, som är kär i Glinda (Ariana Grande), men som så småningom faller för Nessarose (Marissa Bode).

Blev pappa i januari

Flera fans ifrågasätter kärleksryktena mellan Ariana Grande och Ethan Slater, då han för närvarande är gift med sångerskan Lilly Jay. Paret gifte sig 2018 och i januari i år bekräftade de att de välkomnat en son. Enligt en källa till People ska de ha separerat kort därefter, men exakt när detta ska ha skett är ännu oklart.

Annons
Ethan Slater och Lilly Jay.
Ethan Slater och Lilly Jay på röda mattan.

Hittills har varken Ethan Slater eller Ariana Grande svarat på rykten om relationen.

Källa: People

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons