Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Nya uppgifter: Ariana Grande och Dalton Gomez beslut om skilsmässa

18 jul, 2023 
AvPenellope Ness
Ariana Grande och Dalton Gomez beslut om skilsmässa
Två år efter det hemliga bröllopet cirkulerar det rykten om att Ariana Grande och Dalton Gomez beslutat att gå skilda vägar. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ariana Grandes stilresaBrand logo
Ariana Grandes stilresa

I januari 2023, två år efter det hemliga bröllopet, rapporterades att Ariana Grande och Dalton Gomez valt att separera. Och under årets Wimbledon har fans uppmärksammat att sångerskan synts utan sin ring. Det är andra gången hon valt att visa sig utan ett vigselband, första gången var redan i april 2023. Nu avslöjar flera källor detaljerna om den pågående skilsmässan.

Ariana Grande på Wimbledon utan ring
Ariana Grande på Wimbledon sittandes mellan Andrew Garfield och Bridgerton-stjärnan Jonathan Bailey.

En hastig romans

Efter att TMZ rapporterade om nyheten att Ariana Grande och Dalton Gomez separerat i början av 2023, har ett antal källor talat ut om situationen. De har alla uppgett att paret fortfarande är vänner, men att de har insett att deras äktenskap inte fungerar.

Annons

– Det var ett gemensamt beslut att skiljas. De hade problem redan innan januari, men de vill förbli bästa vänner, sa en källa till Page Six.

En annan källa instämde och berättade för People att Ariana och Dalton i tystnad och på ett väldigt kärleksfullt sätt har arbetat på deras vänskap.

Entertainment Tonight informerades av en källa att parets vänner tidigt uttryckt bekymmer över hur snabbt relationen verkade ha utvecklats.

–Ariana och Daltons vänner har alltid varit oroliga över deras hastiga romans och uttryckt att det förmodligen skulle bli ett kortvarigt förhållande, sa källan. Relationen ska ha varit problematisk vid flera tillfällen, då de har haft svårt att hitta tid för varandra på grund av deras hektiska scheman.

Annons

Ariana Grande och Dalton Gomez hemliga bröllop 2021

Ariana Grande och Dalton Gomez hemliga bröllop 2021

Ariana Grande och Dalton Gomez inledde en relation i början av 2020. De förlovade sig i slutet av samma år och gifte sig sedan i maj 2021. Men när ryktena om skilsmässa startade insåg fans att sångerskan inte postat en bild tillsammans med Dalton på Instagram sedan november 2022.

Ariana Grande har ännu inte kommenterat ryktena om skilsmässa. Istället tog hon till Instagram för att postade hon en rad bilder från Wimbledon.

Källa: People
Foto: TT, Instagram / @arianagrande

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons