Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Ariana Grandes nya bilder från hemliga bröllopet med Dalton Gomez

27 maj, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
ariana grande och dalton gomez.
Härom helgen gick Ariana Grande och Dalton Gomez och gifte sig i smyg, efter drygt ett års dejtande. Allt skedde under största hemlighetsmakeri, men nu visar Ariana upp tidigare osedda bilder från bröllopet. Se romantiken här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 kändispar som gift sig i hemlighetBrand logo
5 kändispar som gift sig i hemlighet

I mitten på maj rapporterade sajten People att Ariana Grande och mäklaren Dalton Gomez gått och gift sig under största hemlighetsmakeri.

– De har gift sig. Det var ett litet och intimt bröllop med mindre än 20 personer. Rummet var fullt av lycka och kärlek. Paret och deras familjer kunde inte vara lyckligare, berättar en representant för Ariana Grande om kärlekslyckan.

Ariana Grande och Dalton Gomez bröllop

TMZ skvallrade även om att den romantiska lilla ceremonin ska ha ägt rum i Montecito, Kalifornien helgen den 15 maj.

Annons

– Både Ari och Dalton älskar Montecito. De är där ofta, och det känns rimligt att bröllopet borde ägt rum i Aris vackra hus där, berättade en källa.

Nu visar Ariana Grande bilderna från ceremonin

ariana grande piiffas inför bröllopet.
Piffas till lite extra så där på bröllopsdagen!

Nu delar Ariana Grande äntligen med sig av de vackra bilderna från bröllopet, och med bildtexten ”5.15.21” får vi ta del av den intima ceremonin på hennes sociala medier. Ariana Grande var iklädd en bröllopsklänning från Vera Wang, och Dalton Gomez sa ja i en kostym av Tom Ford. Enligt magasinet Vogue som fick ta del av bröllopet, gick Ariana Grande tillsammans med sina föräldrar Joan Grande och Ed Butera fram till altaret.

Annons
bröllopslokalen är fint pyntad och paret arianga grande och dalton gomez hånglar
Enligt sajten People var bröllopsceremonin i Ariana Grandes hus, och därmed är det hennes lya vi ser in i just nu.

Ariana Grande: För alltid och lite till

Ariana Grandes numera älskade make Dalton Gomez började plötsligt dyka upp lite då och då på Arianas Instagram stories under karantänen för drygt ett år sedan. Hon försökte hela tiden dölja hans ansikte, men nog kunde man klura ut att det var mäklaren Dalton som höll henne sällskap. Det var i december 2020 som artisten Ariana Grande avslöjade att hon och mäklaren Dalton Gomez gått och förlovat sig efter nästan ett års dejtande.

Annons
ariana och dalton kysser varandra på bröllopsdagen
Både Ariana Grande och Dalton Gomez vill hålla relationen privat, så därför är pussbilder som denna en raritet!

”För alltid och lite till”, skrev hon på sina sociala medier samtidigt som hon visade upp en bild en gigantisk förlovningsring. Det var Dalton Gomez som ställde frågan och när han gick ner på knä gjorde han det med en minst sagt spektakulär ring.

ariana grandes bröllopsklänning från vera wang
Bröllopsblåsan är skapad av Vera Wang!

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons