Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Pete Davidsons dejtinghistoria

18 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Pete Davidson med flickvänner
Pete Davidson har dejtat några av Hollywoods mest berömda kvinnor – allt från Ariana Grande till Kim Kardashian. Se tidslinjen över Pete Davidsons kärleksliv här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete DavidsonBrand logo
ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete Davidson

Komikern Pete Davidson har gjort sig ett rykte som en av USA:s roligast personer efter sin medverkan i underhållningsprogrammet Saturday Night Live. Men på senare år har han även gjort sig ett rykte på grund av sitt kärleksliv – inte minst när sedan han började dejta Ariana Grande 2018.

Se alla kända kvinnor Pete Davidson dejtat här!

Ariana Grande – 2018

Ariana Grande
Ariana Grande

I maj 2018 blev det officiellt att artisten Ariana Grande och komikern Pete Davidson funnit kärleken i varandra. De blev snabbt ett omtalat par, och efter bara ett par veckors dejtande annonserade paret att de förlovat sig. Men lika snabbt som relationen utvecklades, tog den slut, och i oktober samma år gick Pete och Ariana skilda vägar.

Annons
Ariana Grande och Pete Davidson 2018
Ariana Grande och Pete Davidson 2018

Kate Beckinsale – 2019

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale

Efter att skådespelaren Kate Beckinsale skymtats tillsammans med Pete Davidson på en efterfest i januari 2019, började romansrykten ta fart. I mars kom beviset på att skådespelaren och komikern börjat dejta, då de sågs kyssas på ett sportevenemang. Men romansen blev inte långvarig, och Pete och Kate gick skilda vägar månaden därpå.

Annons
Pete Davidson och Kate Beckinsale 2019
Pete Davidson och Kate Beckinsale 2019

Margaret Qualley – 2019

Margaret Qualley
Margaret Qualley

Pete Davidson och skådespelaren Margaret Qualley började dejta i augusti 2019. De sågs tillsammans i bland annat Venedig, när Margaret promotade sin nya film på Venedigs filmfestival. Även Margarets mamma, skådisen Andie MacDowell, kommenterade sin dotters relation med Pete Davidson.

Annons

– Hon har ett så fint förhållande med honom, men jag vill inte lägga mig i för mycket, berättade Andie.

I oktober 2019 valde Pete och Margaret att göra slut.

Pete och Margaret
Pete och Margaret

Kaia Gerber – 2020

Kaia Gerber
Kaia Gerber

Strax efter uppbrottet från Margaret träffade Pete Davidson modellen Kaia Gerber. Paret sågs tillsammans på en romantisk resa till Miami, där de dykt upp på ett bröllop tillsammans. Men även Pete och Kaia gjorde slut efter bara ett par månaders dejtande. I februari 2020 checkade Pete sedan in på rehab, och kommenterade uppbrottet från Kaia på Twitter.

Annons

”Hon är väldigt ung och jag går igenom väldigt mycket just nu, det var också innan jag checkade in på rehab.” skrev Pete.

Kaia Gerber och Pete Davidson
Kaia Gerber och Pete Davidson

Phoebe Dynevor – 2021

Phoebe Dynevor
Phoebe Dynevor

Bridgerton-skådespelaren Phoebe Dynevor och Pete Davidson började dejta strax efter pandemin tagit slut. Romansryktena började florera i mars 2021 då Pete Davidson flög från New York till Storbritannien, för att hänga med Phoebe under filminspelningen av Bridgerton. Senare under sommaren sågs de tillsammans på Wimbledon, och relationen var ett faktum. Men i augusti samma år, valde även de att göra slut.

Annons
Pete Davidson och Phoebe Dynevor på Wimbledon 2021
Pete Davidson och Phoebe Dynevor på Wimbledon 2021

Kim Kardashian – 2022

Kim Kardashian
Kim Kardashian

I mars 2022 blev det officiellt att Pete Davidson börjat dejta Kim Kardashian. De hade träffats under inspelningen av Saturday Night Live ett halvår tidigare, och visade upp sin nya relation på Instagram. I maj gjorde de sin gemensamma röda mattan-debut och förhållandet blev frekvent uppmärksammat i media. Tio månader efter att Kim och Pete börjat dejta, gjorde de slut. Enligt E!News var anledningen att distansförhållandet blivit för svårt, och att de sällan fick tid för varandra med två hektiska arbetsscheman.

Annons
Därför har Kim Kardashian och Pete Davidson gjort slutBrand logo
Därför har Kim Kardashian och Pete Davidson gjort slut
Pete Davidson och Kim Kardashian

Emily Ratajkowski – 2022

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski

I november 2022 började romansrykten florera kring Pete Davidson och Emily Ratajkowski. Efter att de skymtats hand i hand i New York, dök det sedan upp bilder på de två vid Emilys lägenhet i Green Village. Enligt Page Six ska de då firat Petes födelsedag ihop, och sågs kramas i trappuppgången innan de lämnade lägenheten.

Källa: ELLE.com, Foto: TT, Twitter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons