Anledningen varför Kim Kardashian och Pete Davidson gjort slut

08 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian Pete Davidson
Kim Kardashian och Pete Davidson har gjort slut efter endast nio månader tillsammans. Enligt uppgifter till E News ska paret valt att gå skilda vägar, men har fortfarande mycket kärlek för varandra. Här är varför Kete splittrats.
Annons
Kim Kardashians stilresa genom åren
Kim Kardashians stilresa genom åren

Kim Kardashian och Pete Davidson har skapat stora rubriker med sin relation som påbörjades i oktober förra året. Efter de träffats under en inspelning av Saturday Night Live fattade de tycke för varandra direkt. Nu nio månader senare kommer uppgifter att Kim och Pete inte längre är ett par.

Kim och Pete har gjort slut

Nyligen kom uppgifter om att Kim Kardashian och Pete Davidson gjort slut. Enligt flera källor till E!News ska paret valt att endast vara vänner. De flera källorna som rapporterade om Kim och Petes uppbrott förklarade också att paret har mycket kärlek och respekt för varandra och att uppbrottet fortfarande är väldigt nytt. Enligt källorna ska paret gått skilda vägar endast för en vecka sedan.

Annons

Varför Kim och Pete valt att gå skilda vägar

Anledningen varför Kim Kardashian och Pete Davidson valt att göra slut, berättar flera källor för E, ska berott på att långdistansförhållandet och två fullsmockade arbetsscheman, varit en motgång för att få deras relation att fungera. Pete Davidson har även nyligen varit i Australien på filminspelningen av filmen Wizards!, medan Kim Kardashian varit hemma i Los Angeles med sina fyra barn – vilket fått paret att inse att relationen inte längre håller.

Förvåningen över Kim och Petes uppbrott

Många är överraskade över uppbrottet eftersom relationen mellan Kim och Pete verkat blomstra, och onekligen framstått som seriös. Bara dagar innan uppbrottet berättade dessutom en källa för både US Weekly och E! att Kim Kardashian och Pete Davidson fick relationen att fungera trots distansen och att de var mycket kära i varandra.

– Distansen har inte varit något problem för deras förhållande när Pete varit på filminspelning. De är fortfarande starka i sin relation och de får det att fungera. När de är isär så pratar de med varandra konstant. De FaceTimear varenda chans de får och ringer varandra jämt, berättade källan och adderade:

Annons

– Kim älskar att Pete alltid får henne att skratta och gör hela hennes dag när de pratar med varandra. Hon är så kär i honom.

Källa: ELLE UK, Foto: TT, Instagram

Annons