Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Det tror fansen är nya namnet på Kylie Jenners son – efter hinten från Travis Scott

05 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Kylie Jenner, Travis Scott
Det nya namnet på Travis Scott och Kylie Jenners senaste tillskott är en stor snackis. Men nu kan Scott ha avslöjat det nya namnet på sin son.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Det var i februari i år som Kylie Jenner, 24, och Travis Scott, 31, blev föräldrar till sitt andra barn. Sonen föddes bara dagen efter att deras dotter Stormi fyllt fyra år. Till en början fick sonen namnet Wolf Webster, men sex veckor efter förlossningen berättade Kylie och Travis att de ändrat sig angående namnet.

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt”, skrev mamman på Instagram story utan att dela med sig av det nya namnet.

TRAVIS SCOTT HINTAR OM SONENS NYA NAMN

Sedan dess har paret varit tysta om vad det nya namnet kommer att bli. Men nyligen delade Travis Scott en Instagram-story, som fick fansen att spekulera om barnets namn. Rapparen hade nämligen fotograferat en kudde där namnet Jack var inbroderat.

Men det kan finnas flera förklaringar bakom namnet. Jack kan också vara ett smeknamn till rapparens egna förnamn, Jaques, Travis Scotts egentliga namn är Jaques Webster ll. Han döpte också sitt skivbolag till Catus Jack och är känd för att gå under smeknamnet Jack.

Travis Scott och Kylie Jenner
Jack kan vara namnet på Jenners och Scotts son.

FANSEN gissar att sonens nya namn är..

Med tanke på att namnet är ett släktnamn så har fansen gissat att Jack eller Jaques kan vara sonens nya namn. Men paret har fortfarande inte givit någon officiell bekräftelse på det nya namnet, så för tillfället har vi bara teorier från fans och vaga ledtrådar.

Jenner och Scott är också väldigt försiktiga med att dela med sig av bilder på sonen. Något som har fått fansen att undrat om paret vill ge sonen avskildhet från allmänhetens ögon. Men parets dotter Stormi är ofta en stjärna i deras Instagram-inlägg och TikTok-videor för miljontals följare.

Källa: Your Tango, Foto: Instagram, TT

Annons