Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Nya bilder på Lady Gaga som Harley Quinn i filmen Joker: Folie à deux

27 mar, 2023 
AvPenellope Ness
Lady Gaga
Vi har äntligen fått en glimt av Lady Gaga i, vad som verkar vara, en Harley Quinn-look från inspelningen av Joker: Folie à deux. Se de nya bilderna och premiärdatumet här!
Annons
5 filmer du måste se under 2023Brand logo
5 filmer du måste se under 2023

Joaquin Phoenix kommer att få sällskap av Lady Gaga i kommande filmen Joker: Folie à deux. Det ryktas att sångerskan ska spela den legendariska Batman-skurken Harley Quinn. Och i de nya bilderna från inspelningen i New York avslöjas nu Lady Gagas look i den efterlängtade uppföljaren.

Lady Gaga i Joker: Folie à Deux

Första bilderna på Lady Gaga från inspelning av Joker: Folie á deux

Bilderna verkar vara från en scen där Gotham-poliser eskorterar Lady Gagas karaktär, samtidigt som en stor grupp statister, utklädda till demonstranter, är samlade runt stjärnan. De håller i skyltar där det bland annat står "Free Joker", "Justice 4 Joker", "Joker marry me" och "No justice, not guilty, not joking". I folkmassan syns även en del färgglada peruker och clownmasker.

Annons
Kvinna håller tidning.
Lady Gaga kysser skådespelare
Lady Gaga under inspelningen.
Annons

Lady Gagas look är skapad av Oscar-nominerade Arianne Phillips. Hon verkar ha inspirerats av Harley Quinn från både serietidningarna och den första Joker-filmen.

Lady Gaga på inspelningen av Joker 2
Lady Gaga med en clownsminkning
Annons

Även om det ännu inte har bekräftats att Lady Gaga ska spela rollen som Harley Quinn, verkar den röda jackan och den diamantmönstrade blusen tyda på det. För att inte tala om sångerskans clown-liknande smink.

Första bilderna från Joker: Folie à Deux

Men det är inte första gången vi får se Lady Gaga i Joker: Folie à deux. På alla hjärtans dag delade regissören Todd Phillips en bild på Instagram, där sångerskan och Joaquin Phoenix sågs omfamna varandra.

Todd Phillips har även delat en teaservideo på sin Instagram.

Samt en bild på Joaquin Phoenix med bildtexten "Dag 1. Vår kille. #joker"

Första Joker-filmen var en succé

Todd Phillips var även regissör för den första Joker-filmen – som, minst sagt, var en kommersiell succé. Vid Oscarsgalan 2020 fick filmen elva nomineringar och kammade hem två vinster. Phoenix vann Bästa manliga skådespelare och Hildur Guðnadóttir vann Bästa filmmusik. Och snabbt därefter spekulerades det om en uppföljare.

Joaquin Phoenix

Joker: Folie à Deux kommer att ha biopremiär den 9 oktober 2024.

Foto: TT, Instagram/@toddphillips

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons