Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Lyxiga julklappar som har det lilla extra

17 nov, 2023 
Julklappstips till fru, flickvän, mamma och syster.
Är du en hemmakatt som älskar att boosta dig själv och ditt hem med lyxiga ting? Eller på jakt efter den perfekta julklappen till kvinnan i ditt liv? Upptäck julklapparna som garanterar lycka så det både räcker och blir över.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Söker du en julklapp till en tjej i ditt liv som älskar guldkorn i vardagen? Gillar hon att fylla sitt hem med dekorativa ting, har gärna dofter och skönhetsprodukter i badrumsskåpet och glider gärna omkring i ett skönt stickat set? Då har du kommit rätt! ELLEs stylingredaktör har gjort jobbet åt dig och handplockat 14 julklappar som har det lilla extra och garanterar en överlycklig mottagare. Från inredning till mode och skönhet – vi har säkrat tipsen med en lyxig känsla!

By Malene Birger pre-spring 2024 kollektion.
Danska By Malene Birger som precis lanserat sin pre-spring kollektion för 2024 och osar av fina klappar till den kvinnan som gillar det lilla extra. Klicka på bilden för att se kollektionen!Foto: By Malene Birger

Julklappstips 2023 – vad kan man önska sig i JULKLAPP tjej?

  • Coffeetablebok
  • Handtvål
  • Örngott
  • Doftljus
  • Pläd
  • Steamer
  • Kashmirset
  • Tofflor
  • Halsband
  • Handskar
  • Kroppspeeling
  • Sheetmask
  • Nagelkit
  • Borste

Julklapp till flickvän, fru, mamma och syster

Här listar vi handplockade tips på perfekta julklappar till en tjej i ditt liv som du vill skämma bort lite extra i år – oavsett om det är till din flickvän, din mamma eller syster lovar vi att det blir en perfekt gåva om de gillar det lilla extra.

Annons

För hemmaälskaren:

Coffeetablebok

För hemmaälskaren som älskar att piffa sitt hem med vackra stilleben men samtidigt få ny inspiration är en coffeetablebok en oslagbar julklapp. Och just denna bok garanterar massvis av inspiration – vi lovar!

Coffetablebok Live Beautiful av Athena Calderone.
Live Beautiful av Athena Calderone
KÖP BOKEN HÄR.Reklamlänk

Handtvål i glasflaska med refill

En lyxig handtvål i glasflaska som enkelt går att fylla på med refill–tvål är annars en detalj inredningsälskaren kommer att falla för. Denna tvål från Diptyque finns i två olika val – exfolierande eller mjukgörande och går sedan att köpa som refill. En perfekt julklapp!

Handtvål från Diptyque i glasflaska.
Handtvål exfoliating – Diptyque
KÖP HÄR.Reklamlänk
Annons

Örngott med volang

För sjusovaren finns inget bättre än ett drömlikt örngott! Detta från Mille Notti i satin med vacker volangkant är oslagbart. Finns i olika storlekar och med tillhörande påslakan.

Isola örngott – Mille Notti
KÖP HÄR.Reklamlänk

Doftljus

Dekorativt och väldoftande slår aldrig fel! Satsa på att ge ett ljuvligt doftljus till personen som gillar det lilla extra. Detta doftljus är ett säkert kort som förgyller hemmet.

Peony and blush suede – Jo Malone
KÖP HÄR.ReklamlänkKlicka ovan för att läsa om doften!
Annons

Pläd i ullmix

En lyxig och mjuk pläd är en mjuk klapp man som inredningsfantast älskar! Denna i chokladbruna pläd i ullblandning med inslag av alpacka och dekorativa fransar är både mysig och fin i hemmet. Ps, den finns även i ljusbeige!

Pläd i ullmix – HM
KÖP HÄR.Reklamlänk

För klädälskaren:

Steamer

Smart, snygg och en drömklapp när det kommer till att behålla garderoben i (stilsäkert) behåll = steamern! Denna snygga handsteamer i sandfärgad nyans är en kraftfull hybrid mellan en steamer och ett strykjärn – finns i fler färger!

Cirrus 3 iron steamer – Steamery
KÖP HÄR.Reklamlänk
Annons

Kashmirset

Den lyxigaste mysklappen är utan tvekan ett mjukt mjukisset! Och ett kashmirset som detta från Soft Goat är att älska år efter år. Klicka på länken för att se alla färger – det finns i fyra val!

Kashmirset – Soft Goat
KÖP OCH SE MER HÄR.Reklamlänk

Teddy-tofflor

Det är svårt att inte älska en mjuk julklapp om innehållet överraskar med gosiga tofflor! Som dessa lurviga tofflor från Monki i fluffig teddy. Passar lika bra till tonårsdottern som till din tjej eller mamma!

Vita tofflor från Monki med teddy fluff.
Lurviga tofflor – Monki
KÖP HÄR. Reklamlänk
Annons

Läderhanskar

Läderhandskar i hög kvalité är alltid en lyxig klapp! Som dessa högkvalitativa läderhandskar i lyxig chokladbrun nyans från Handsome Stockholm. Ps, handskarna finns i flera olika färger.

Handskar – Handsome Stockholm
KÖP HÄR.ReklamlänkKlicka ovan för att se alla färger!

Halsband

En klapp som alltid går hem är ett smycke och den stilsäkraste accessoaren är utan tvekan den klassiska kedjan kring halsen. Edblad har flera prisvärda favoriter – som detta halsband som även finns i blankt rostfritt stål.

Halskedja – Edblad
KÖP HÄR.Reklamlänk
Annons

För beautyälskaren:

Kroppspeeling

Älskar man att spendera tid i badrummet, varma bad eller en avkopplande dusch är en kroppspeeling det enda man önskar under granen. Denna saltpeeling har en förtrollande doft av monoiolja och frangipani blommor, rengör på djupet och lämnar kroppen SILKESLEN.

Frangipani monoi salt glow – Elemis
KÖP HÄR.Reklamlänk

Sheetmask

En guldkorn i vardagen utlovas med en avslappnade sheetmask och något beautyälskaren kommer jubla över. Denna från Dr. Ceuracle är fullproppad med antioxidanter och återfuktar på djupet.

Royal vita propolis anti-oxidant mask – Dr. Ceuracle
KÖP HÄR.Reklamlänk
Annons

Hemmakit med gelnagellack

Ingen blir gladare än beautyälskaren om det virala kitet Gel iQ från Depend ligger under granen i år. Tack vare en ny gelformula och UV/LED lackteknologi kan man enkelt få till gelnaglar hemma. Gillar man att själv fixa naglarna är detta en fin klapp att få!

Gel iQ kit – Depend
KÖP HÄR.ReklamlänkKlicka ovan för att få veta mer!

Vårdande hårborste

En helt vanlig hårborste tänker kanske du, men är man en skönhetsfantast är detta borstarnas borste – och är garanterat något man drömmer om. I över 130 år har Mason Pearsons handtillverkade borstar skapats med en innovativ teknologi för att vara borsten som vårdar, stärker och håller livet ut. Finns för alla olika hårtyper, stimulerar hårbotten och ger ultimat glans!

Pure bristle pocket – Mason Pearson
KÖP HÄR.ReklamlänkDenna borste är tillverkad för hårtyper med fina strån. Kliicka på länken ovan för att se alla varianter.
Annons
Unboxing: Bülows lakritskalender 2023Brand logo
Unboxing: Bülows lakritskalender 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons