Artikeln innehåller reklamlänkar

Lyxiga julklappar som har det lilla extra

lyxiga julklappar med det lilla extra 2022.

Är du en hemmakatt som älskar att boosta dig själv och ditt hem med lyxiga ting? Eller på jakt efter den perfekta julklappen till någon kär? Upptäck julklapparna som garanterar lycka så det både räcker och blir över.
30 november, 2021
0:58

Efter reklamen: ELLE Stylar: 1 outfit på 3 sätt

(0:58)

Söker du en julklapp till personen som älskar att fylla sitt hem med dekorativa ting, addera lyxiga dofter och beauty till skönhetsskåpet och glida omkring i mjukt stilsäkra set? Ta ett span på julklapparna som har det lilla extra – och garanterar en överlycklig mottagare.

För hemmaälskaren som älskar mys! Pläd med chunky fransar från Åhléns som finns här (länk till Åhléns).

Underbart under med dekorativ spets från Anine Bing som finns att spana in här (länk till Apprl).

Lyxigaste mysklappen! Detta kabelstickade kashmirset kommer från Totême och finns att spana in här (länk till Apprl) och här (länk till Apprl).

Smart, snygg och en drömklapp när det kommer till att behålla garderoben i (stilsäkert) behåll – steamern! Steamerys senaste tillskott som är en kraftfull hybrid mellan en steamer och ett strykjärn finns att spana in här (länk till Wakakuu).

Stilsäkraste accessoaren är utan tvekan den chunky kedjan! Denna signerad Arket finns här (länk till Arket).

Ultimata kitet för beauty-fantasten! Oribe bjuder på ett flertal lyxiga julkit som finns att spana in här (länk till Lyko).

Den perfekta mjuka julklappen! Tofflor från Monki i fluffig teddy som finns här. (länk till Adtraction)

För smyckesfantasten! Anissa Kermiche visar dekorativa smyckesskålar med det lilla extra. Spana in denna här. (länk till Apprl)

Dekorativt och väldoftande slår aldrig fel! Möt Jo Malones nylanserade doftljus med stårlig design som finns i ett flertal dofter här.

Klassiska lyxkrämen Crème de La Mer. Se mer och shoppa här. (länk till Kicks)

Klappen som både är skön och stilsäker? Pyjamassetet såklart! Detta kommer från By Malina och finns här. (länk till Apprl)

En skulptural dröm för alla form och blomälskare! Denna vas kommer från Hein Studio och finns här.

Vinter-accessoaren som står högt upp på önskelistan! Denna rutiga halsduk från Acne Studios finns här. (länk till Wakakuu)

Klassiska randen som klassisk klapp! Denna ljuvliga stickade tröja i beige med vita ränder kommer från Wakakuu Icons och finns här. (länk till Wakakuu)

Läderhandskar i hög kvalité är alltid en lyxig klapp! Dessa långa läderhandskar i lyxig chokladbrun nyans från Handsome Stockholm x Stylein finns här. (länk till Apprl)

Bruna handskar från Handsome stockholm.
Handsome Stockholm.

Ultralyxig klapp för beauty-älskaren signerad Hermès som finns att spana in här.

För sjusovaren finns inget bättre än ett drömlikt örngott! Detta signerat Magniberg i lyxig italiensk spets finns att spana in här.

Missa inte

By Malene Birger släpper smyckeskollektion – och vi vill bära allt

Ta ett span!

Satsa på en slouchy stövel som höstens hetaste sko – här är favoriterna

En sko för alla tilfällen!

Kashmirtröjorna att räkna med – ELLEs stylingredaktör listar sina favoriter

Tips var det här!