Artikeln innehåller reklamlänkar

Säsongens snyggaste (och skönaste) mjukisset – 13 köp vi drömmer om

matchande mjukisset för dam 2022

Seten som håller dig varm i höst!

Välkomna in mjuksseten i garderoben! Vi listar säsongens snyggaste (och skönaste) varianter i olika material och färger.
10 augusti, 2022

Ett av garderobens mest användbara plagg är mjukisseten. Du skapar enkelt en snygg, skön och bekväm look med ett matchande set att bära hemma. Loungewear-trenden håller i sig och bekväma plagg i allt från stickade och ribbade mjukisset till dem sweatshirtmaterial är exakt vad vi drömmer om att bära hemma i höst!

Snygga och matchande Mjukisset för dam 2022

Vem vill inte preppa garderoben med snygga och mysiga mjukisset? Vi listar säsongens kap i allt från sweatshirtmatierial till ribbat och stickat i både trendigt jordnära toner och höstiga mörka nyanser.

Tips! Styla mjukissetet med en lång kofta i höst för en extra varm och snygg look.

Loungeset, Movesgood

Ljusbrunt mjukisset i skön lyocell och återvunnen kashmir. Läs mer och köp luvtröjan här (länk till Åhléns) och byxorna här (länk till Åhléns).

Vitt matchande set, Calvin Klein

Stilrent och minimalistiskt loungset med en kortärmad topp och långa vida byxor. Setet är gjort i mjuk modal och finns även i svart. Läs mer och köp toppen här (länk till Åhléns) och byxorna här (länk till Åhléns).

RibbsTICKAT SET i svart, H&M

Snyggt och avslappnat ribbstickat set med lång kofta och långa, vida byxor. Klicka här för att komma till koftan (länk till Adtraction) och här för att komma till de matchande byxorna (länk till Adtraction).

svart stickat set för dam från H&M

Klicka på bilden för att komma till det matchande setet från H&M.

matchande set i bouclé, Arket

Lurvigt och mjukt set med en skön och stilren tröja i oversize-modell tillsammans med matchande byxor med något utsvängda ben och slits. Finns också i svart. Klicka här för att komma till tröjan (länk till Arket) och klicka här för att komma till byxorna (länk till Arket).

matchande stickad set med vit tröja och byxor från Arket

Klicka på bilden för att komma till det sköna setet.

Loungeset med tröja och matchande shorts, Lindex

Tunt loungeset med short och matchande, kortärmad tröja. Här hittar du tröjan (länk till Lindex) och här hittar du de matchande shortsen (länk till Lindex).

matchande grått set med tröja och shorts från Lindex

Klicka på bilden för att komma till det bekväma setet från Lindex.

16 stickade tröjor med krage för alla tillfällen

Randigt set, Na-kd

Ett blåvitt randigt set som är både snyggt och skönt att bära hemma. Läs mer och köp den kortärmade skjortan här (länk till Na-kd) och shortsen här (länk till Na-kd).

Lurvigt set, Ellos Collection

Mjuk loungeset i en lurvig kvalitet, bestående av en ärmlös topp och matchande långa byxor. Läs mer och köp toppen här (länk till Ellos) och byxorna här (länk till Ellos).

Sidenpyjamas, Arket

Magiskt skön svart pyjamas i mullbärssiden. Läs mer och köp skjortan här (länk till Arket) och byxorna här (länk till Arket).

Matchande mjukisset, H&M

Mysigt sweatshirtset med tröja och byxa i bomull. Läs mer och köp tröjan här (länk till Adtraction) och byxorna här (länk till Adtraction).

matchande mjukiskläder i ljusgrön nyans från H&M

Klicka på bilden för att komma till setet från H&M.

Lyxigt MJUKISSET i kashmir, Arket

Stickat set i kashmir med en polotröja och ett par matchande byxor. Läs mer och köp tröjan här (länk till Arket) och köp byxorna här (länk till Arket).

matchande set för dam i kashmir från Arket

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Mjukt loungset med hoodie och byxa, H&M

Lurvigt, mjukt mysset med hoodie i over size-modell och matchande byxor. Gjord av bomull, ull, polyester och elastan. Klicka här för att komma till luvtröjan (länk till Adtraction) och klicka här för att komma till de matchande byxorna (länk till Adtraction).

mjukt set med byxa och tröja från H&M

Klicka på bilden för att komma direkt till setet i bouclé.

Ribbat matchande set, Bubbleroom

Mörkgrått ribbstickat mjukisset med en kimono med knytning i midjan och långa, vida byxor. Se mer och köp kimonon här (länk till Bubbleroom) och byxorna här (länk till Bubbleroom).

Mjukisset i BLÅtt, H&M

Mjukisset set i ribbat material med byxor och tröja i blått. Du hittar den stickade tröjan här (länk till Adtraction) och byxorna här (länk till Adtraction).

blått matchande set med byxor och tröja från H&M

Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Mjukisset med tröja och shorts – här är våra favoriter
1:05

Efter reklamen: 6 saker du gör i vardagen som du genast borde sluta med

(1:05)