Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

10 klassiska och lyxiga doftljus du aldrig tröttnar på

Doftljus 2020

Öka trivseln i hemmet med ett lyxigt doftljus som ger en härlig känsla i hemmet. Här är tio klassiska doftljus med magisk doft!
20 juli, 2021

Sätt stämningen hemma med ett väldoftande doftljus. Kanske har du en favorit som brunnit ut eller så söker du efter något nytt?

ELLE hjälper dig med tips på tio klassiska och exklusiva doftljus vars doft du alltid kan lita på. Med allt från mustiga trädofter till pigga blomnummer, här finns en favorit för alla.

1. Doftljus, Byredo

Byredo erbjuder magiska doftljus som ger en lyxig känsla i hemmet. Alla doftljus är handgjorda i Frankrike med bomullsvekar och munblåst glas. En stor favorit och klassiker är doften Bibliothèque med toppnoter av persika och plommon och hjärtnoter av viol och pion. Som pricken över i:et fylls basnoterna av varma inslag av läder, patchouli och krämig vanilj. Upptäck mer om doftljuset här. (reklamlänk från Adtraction)

2. Doftljus, Le Labo

Hos Le Labo hittar du veganska och cruelty free lyxljus! Santal 26 osar en mild men rökig och läderaktig doft som garanterat kommer fylla ditt hem med en aristokratisk och varm känsla. Upptäck med om doftljuset här. (reklamlänk från Adtraction)

3. Doftljus, Jo Malone

Jo Malone har ett oändligt sortiment av utsökta dofter! En favorit är doftljuset Wood sage & sea salt som med en frisk och fruktig doft tar dig till känslan av en blåsig strand med skummande vågor och saltvatten. Upptäck mer om doftljuset här. (reklamlänk från Adtraction)

4. Doftljus, Tom Ford

Alla behöver en os av oud i sitt hem och för den som söker ett lyxigt och dekorativt doftljus är Tom Ford rätt väg att gå. Oud wood bjuder på en sensuell och exklusiv doft med sina noter av rosenträd och kardemumma samt en utsökt blandning av agarträ, sandelträd och vetiver. Upptäck mer om doft ljuset här. (reklamlänk från Adtraction)

5. Doftljus, Bamford

Bamford känns exklusiv och stämningsfull bara som inredningsdetalj, men med doften Iris får du även en fräsch dos av naturen! Värt att veta är att doftljusen är gjorda av 100% ekologiska ingredienser. Upptäck mer om doftljuset här.

6. Doftljus, Jonathan Adler

Ett intensivt doftljus för personen som uppskattar både design och spännande doft är Muse noir från Jonathan Adler. Med detta doftljus infinner sig en doft med noter av djup bergamott och svart plommon i kombination med bärnsten och vetiver. När doftljuset brunnit slut kan den leva vidare som en perfekt vas eller skål. Upptäck mer om doftljuset här. (reklamlänk från Awin.com)

7. Doftljus, Molton Brown

Har du en favoritdoft signerad Molton Brown kan du lita på att den även finns som doft i form av ett ljus också. Gingerlily är en storfavorit och ger en trygg touch till hemmet med exotiska doftnoter av persika, ingefära och lockande blommiga inslag. Upptäck mer om doftljuset här. (reklamlänk från Adtraction)

8. Doftljus, L:a Bruket

Söker du en maskulin doft som ger ett lugn men samtidigt håller sinnet vid liv? Spana in Tabac från L:a Bruket som med sina jordiga doftnoter av tobak och cederträ samt fräscha inslag av jasmin, musk och citron erbjuder en doft utöver det vanliga. Upptäck mer om doftljuset här. (reklamlänk från Adtraction)

9. Doftljus, Diptyque

Diptyque är en hejare på magiska dofter och har ett gäng klassisker. Testa Opopanax som erbjuder en träig och varm doft. Upptäck mer om doftljuset här. (reklamlänk från Apprl)

10. Doftljus, Moreno California

Moreno California erbjuder ett sortiment med totalt sex ljuvliga doftljus, alla med dofter inspirerade av specifika platser i Kalifornien. Ta hem en bit av den amerikanske drömmen med doften Beverly Hills har en lugnande doft med noter av läder, aprikos, sandelträ, patchouli och vit mysk. Upptäck mer om doftljusen här.

INredningstrender 2021: 7 Stora trender att ha koll på

1:34

Efter reklamen: Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på

(1:34)

Missa inte

15 snygga förvaringslådor och korgar i olika stilar

Fina lampor till uteplatsen och balkongen – 14 shoppingtips att spana in