Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Lyxig trerätters med kammusslor, torsk och mangoglass

01 nov, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Lyxig trerätters med kammusslor, torsk och mangoglass
Slå på stort och bjud på en lyxig meny med wow-faktor – som ändå inte svår att laga!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällenBrand logo
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

Lyxa till det med en barnsligt enkel trerättersmeny. Till förrätt blir det rimmade kammusslor med svart aioli, servera gärna i läckra snäckskal. Till varmrätt blir det klassiska smaker i form av torsk med fransk blanquettesås som smaksätts med rökt ost. Och efterrätten blir en hemgjord mangoglass med chokladcrunch. Lätt- och lyxlagat!

RIMMADE KAMMUSSLOR MED SVART AIOLI

Svart vitlök finns i välsorterade affärer, men den vanliga vita går också bra att använda.

Annons

Till recept>>

TORSK MED BLANQUETTESÅS

Klassisk fransk sås, här smaksatt med rökt ost.

Till recept>>

MANGOGLASS MED CHOKLADCRUNCH

Len glass som får sitt krisp från krossade chokladkakor.

Till recept>>

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons