Lyxig trerätters med kammusslor, torsk och mangoglass

Lyxig trerätters med kammusslor, torsk och mangoglass

Slå på stort och bjud på en lyxig meny med wow-faktor – som ändå inte svår att laga!
01 november, 2022
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen
2:00

Efter reklamen: Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

(2:00)

Slå på ljud

Lyxa till det med en barnsligt enkel trerättersmeny. Till förrätt blir det rimmade kammusslor med svart aioli, servera gärna i läckra snäckskal. Till varmrätt blir det klassiska smaker i form av torsk med fransk blanquettesås som smaksätts med rökt ost. Och efterrätten blir en hemgjord mangoglass med chokladcrunch. Lätt- och lyxlagat!

RIMMADE KAMMUSSLOR MED SVART AIOLI

Svart vitlök finns i välsorterade affärer, men den vanliga vita går också bra att använda.

Till recept>>

Starta middagen med rimmade kammusslor med svart aioli
Columbus Leth
Rått och gott – 3 lyxiga och lättlagade förrätter

TORSK MED BLANQUETTESÅS

Klassisk fransk sås, här smaksatt med rökt ost.

Till recept>>

Till varmrätt blir det torsk med blanquettesås
Columbus Leth

MANGOGLASS MED CHOKLADCRUNCH

Len glass som får sitt krisp från krossade chokladkakor.

Till recept>>

Avsluta med hemgjord mangoglass och chokladcrunch
Philip Høpner
3 recept på lättlagad och lyxig vardagsmat