Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Rått och gott – 3 lyxiga förrätter

06 sep, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Rått och gott – 3 lyxiga förrätter
Ta det kallt och servera en tartar eller carpaccio till förrätt. Lyxigt och lättlagat, och fantastiskt gott!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspastaBrand logo
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Rivstarta middagen med en lättlagad förrätt som ändå osar lyx! Äter du kött så är oxfilétartar med tryffel och kapris en riktig vinnare på tallriken. Carpaccio med kammusslor, citron och chili är en frisk förrätt med mycket smak. Eller varför inte en tonfisktartar som smaksatts med sesamolja och Kikkoman ponzu? Servera med avokado och salldslök och dröm dig bort!

Oxfilétartar med tryffelolja

Dijonsenap, tryffelolja och kapris ger tartaren ett härligt lyft.

Annons

Till recept>>

CARPACCIO MED KAMMUSSLOR, CITRON OCH CHILI

Lyxig förrätt med friska smaker.

Till recept>>

TONFISKTARTAR MED AVOKADO

Tonfisktartar med härliga asiatiska smaker.

Till recept>>

Så gör du en tonfisktartar med avokado

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons