Rått och gott – 3 lyxiga förrätter
06 sep, 2022
AvRedaktionen ELLE

Ta det kallt och servera en tartar eller carpaccio till förrätt. Lyxigt och lättlagat, och fantastiskt gott!
Annons
Rivstarta middagen med en lättlagad förrätt som ändå osar lyx! Äter du kött så är oxfilétartar med tryffel och kapris en riktig vinnare på tallriken. Carpaccio med kammusslor, citron och chili är en frisk förrätt med mycket smak. Eller varför inte en tonfisktartar som smaksatts med sesamolja och Kikkoman ponzu? Servera med avokado och salldslök och dröm dig bort!
Oxfilétartar med tryffelolja
Dijonsenap, tryffelolja och kapris ger tartaren ett härligt lyft.
CARPACCIO MED KAMMUSSLOR, CITRON OCH CHILI
Lyxig förrätt med friska smaker.
TONFISKTARTAR MED AVOKADO
Tonfisktartar med härliga asiatiska smaker.
Annons

Annons
Innehåller annonslänkar