Rått och gott – 3 lyxiga förrätter

06 sep, 2022 
AvRedaktionen ELLE
Rått och gott – 3 lyxiga förrätter
Ta det kallt och servera en tartar eller carpaccio till förrätt. Lyxigt och lättlagat, och fantastiskt gott!
Annons
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

Rivstarta middagen med en lättlagad förrätt som ändå osar lyx! Äter du kött så är oxfilétartar med tryffel och kapris en riktig vinnare på tallriken. Carpaccio med kammusslor, citron och chili är en frisk förrätt med mycket smak. Eller varför inte en tonfisktartar som smaksatts med sesamolja och Kikkoman ponzu? Servera med avokado och salldslök och dröm dig bort!

Oxfilétartar med tryffelolja

Dijonsenap, tryffelolja och kapris ger tartaren ett härligt lyft.

CARPACCIO MED KAMMUSSLOR, CITRON OCH CHILI

Lyxig förrätt med friska smaker.

TONFISKTARTAR MED AVOKADO

Tonfisktartar med härliga asiatiska smaker.

Annons
Så gör du en tonfisktartar med avokado
Betina Hastoft
Annons
Innehåller annonslänkar