Rått och gott – 3 lyxiga förrätter

Rått och gott – 3 lyxiga förrätter

Ta det kallt och servera en tartar eller carpaccio till förrätt. Lyxigt och lättlagat, och fantastiskt gott!
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta
6:16

Efter reklamen: Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

(6:16)

Slå på ljud

Rivstarta middagen med en lättlagad förrätt som ändå osar lyx! Äter du kött så är oxfilétartar med tryffel och kapris en riktig vinnare på tallriken. Carpaccio med kammusslor, citron och chili är en frisk förrätt med mycket smak. Eller varför inte en tonfisktartar som smaksatts med sesamolja och Kikkoman ponzu? Servera med avokado och salldslök och dröm dig bort!

Oxfilétartar med tryffelolja

Dijonsenap, tryffelolja och kapris ger tartaren ett härligt lyft.

Till recept>>

Så gör du oxfilétartar med tryffelolja
Betina Hastoft
Kronärtskocka med olivolja, citron och färska örter

CARPACCIO MED KAMMUSSLOR, CITRON OCH CHILI

Lyxig förrätt med friska smaker.

Till recept>>

Lyxig carpaccio med kammusslor, citron och chili
Betina Hastoft

TONFISKTARTAR MED AVOKADO

Tonfisktartar med härliga asiatiska smaker.

Till recept>>

Så gör du en tonfisktartar med avokado
Betina Hastoft