5 recept på italiensk comfort food när den är som bäst

5 recept på italiensk comfort food när den är som bäst

Njut av säsongens smakrika och fräscha råvaror. Italiensk ”comfort food” när den är som bäst, hämtad ur naturens rika skafferi.
Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen
2:00

Efter reklamen: Vegetariska gröna pastarätter för alla tillfällen

(2:00)

Slå på ljud

Ta tillvara på säsongens bästa råvaror, såsom svamp, tomater, paprika och kanske de allra sista jordgubbarna. Bjud in till italiensk comfort food när den är som allra bäst – lättlagad och smakrik. Som vår pappardelle med ricotta, stekt svamp och pecorino, få ingredienser men mycket smak! Eller varför inte våga dig på en krämig polenta som serveras med bakade tomater, basilika och massa riven parmesan. Den ugnsbakade torsken som serveras med krispig sallad är rena, klassiska smaker som får skina. Till efterrätt serveras en klassisk pannacotta med jordgubbskompott och dinkelcrunch.

PAPPARDELLE MED RICOTTA, STEKT SVAMP OCH PECORINO

Få ingredienser, stora smaker!

Till recept>>

Lättlagad pappardelle med ricotta, stekt svamp och pecorino
Stine Christiansen

BAKAD PAPRIKA MED OLIVOLJA, PISTASCHNÖTTER OCH VATTENKRASSE

Tillagade paprikor smakar sött, gott och mycket mer!

Till recept>>

Recept på bakad paprika med olivolja, pistaschnötter och vattenkrasse
Stine Christiansen
Katsu curry – klassisk japansk comfort food

KRÄMIG POLENTA MED BAKADE TOMATER, BASILIKA OCH PARMESAN

Färska tomater, basilika och parmesan matchar polentans mjuka smak perfekt.

Till recept>>

Laga krämig polenta med bakade tomater, basilika och parmesan
Stine Christiansen

UGNSBAKAD TORSK MED KRISPIG SALLAD

Här spelar fisken huvudrollen, så se till att välja hög kvalitet.

Till recept>>

Så lagar du ugnsbakad torsk med krispig sallad
Stine Christiansen

PANNACOTTA MED JORDGUBBSKOMPOTT OCH DINKELCRUNCH

En lyxig variant på pannacotta där äggula ersätter gelatin.

Till recept>>

Till efterrätt blir det pannacotta med jordgubbskompott med dinkelcrunch
Stine Christiansen