Även om sommaren är runt hörnet så är det inte fel att tjuvstarta den redan nu. Samla de du tycker om och börja middagen med det perfekta mingelsnacket – shoestring rotselleri-fries med ramslöksmajonnäs. Sedan serveras det en grön skön trerätters som startas med spenatplättar med räkor och sparris. Varmrätten är hemgjord ravioli med gräslök som går i gott sällskap med honungsbakad lax. Till efterrätt blir det myntaparfait med vackert blomstersocker. En tugga av den och du kommer känna att sommaren är nära.
SHOESTRING ROTSELLERI-FRIES MED RAMSLÖKSMAJONNÄS
Frasigt friterad rotselleri dippas i len grön majo.
Till recept>>
SPENATPLÄTTAR MED RÄKOR OCH SPARRIS
Vårens grönska letar sig ända in i plättarna.
Till recept>>
RAVIOLI MED GRÄSLÖK OCH HONUNGSBAKAD LAX
Gräslök ger grönska och lite sting till pastan.
Till recept>>
MYNTAPARFAIT MED BLOMSTERSOCKER
Myntan ger en fräsch smak till den söta parfaiten.