4 rättersmenyn med smak av försommar

4 rättersmenyn med smak av försommar

Bjud in vännerna på en middag klädd i klorofyll. Sköna gröna smaker sätter tonen i vår meny.
17 april, 2023
Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta
6:16

Efter reklamen: Cookalong med Frida Lund: Så lagar du en enkel vardagspasta

(6:16)

Slå på ljud

Även om sommaren är runt hörnet så är det inte fel att tjuvstarta den redan nu. Samla de du tycker om och börja middagen med det perfekta mingelsnacket – shoestring rotselleri-fries med ramslöksmajonnäs. Sedan serveras det en grön skön trerätters som startas med spenatplättar med räkor och sparris. Varmrätten är hemgjord ravioli med gräslök som går i gott sällskap med honungsbakad lax. Till efterrätt blir det myntaparfait med vackert blomstersocker. En tugga av den och du kommer känna att sommaren är nära.

SHOESTRING ROTSELLERI-FRIES MED RAMSLÖKSMAJONNÄS

Frasigt friterad rotselleri dippas i len grön majo.

Till recept>>

Börja minglet med shoestring rotselleri-fries med ramslöksmajonnäs
Skovdal Nordic
Starta middagen med kryddörtstempura och tranbärsspritz

SPENATPLÄTTAR MED RÄKOR OCH SPARRIS

Vårens grönska letar sig ända in i plättarna.

Till recept>>

Första rätten är spenatplättar med räkor och sparris
Skovdal Nordic

RAVIOLI MED GRÄSLÖK OCH HONUNGSBAKAD LAX

Gräslök ger grönska och lite sting till pastan.

Till recept>>

Servera raviolin med gräslök med honungsbakad lax
Skovdal Nordic
Friterad hasselbackspotatis med löjrom

MYNTAPARFAIT MED BLOMSTERSOCKER

Myntan ger en fräsch smak till den söta parfaiten.

Till recept>>

Avsluta middagen med myntaparfait med blomstersocker
Skovdal Nordic
Middag hos Wood: Panzanella
1:48

Efter reklamen: Middag hos Wood: Panzanella

(1:48)

Slå på ljud