Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Bästa stylingverktygen på rea – fynda en ny plattång, locktång och hårfön till superpris

16 nov, 2023 
plattång rea hårfön budget fynd
Är dets dags att investera i ett nytt stylingverktyg för håret? Då ska du passa på under reaperioderna – för här finns hundralappar att spara! ELLE har samlat plattången, hårfönen, varmluftsborsten och locktången att hålla utkik efter på rea!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Är det dags att uppdatera hårets verktygslåda? Då ska du passa på att investera i ett nytt stylingverktyg under de stora readagarna, för en del finns att fynda till halva priset! Här är favoriterna (som alla också är vinnare av ELLEs bäst i test) att spana efter på rean.

Varmluftsborste på rea

En varmluftsborste är det perfekta verktyget om du vill både föna och forma håret. Med stylingverktyget kan du enkelt skapa det frisörfönade håret med snygg och hållbar volym – för varmluftsborsten erbjuder rundborste och fön i ett. Här är de prisvärda varianterna du inte vill missa.

Varmluftsborste på rea från Revlon

En av de mest kända varmluftsborstarna är Revlons Salon One-Step Hairdryer and Volumiser och nu finns den att köpa i paket med nya Hair Dryer & Styler som gör håret silkeslent och slätt. I erbjudandet får du båda verktygen till över halva priset.
Köp hos Eleven (reklamlänk)
Köp hos Nordicfeel (reklamlänk)
Köp hos Ellos (reklamlänk)

Annons
varmluftsborste på rea
Klicka på bilden för att komma till varmluftsborstarna från Revlon.

Varmluftsborste på rea från Hot tools

En av marknadens mest omtyckta varmluftsborstar är Black Gold Volumizer Dryer från Hot Tools. Den stora borsten ger otrolig volym, har en effektiv motor vilket gör att föningen går snabbt och formar enkelt! Perfekt att använda även i torrt hår på morgonen om du behöver rätta till morgonfrisyren.
Köp hos Eleven (reklamlänk)
Köp hos Lyko (reklamlänk)
Köp hos Nordicfeel (reklamlänk)

hot tools varmluftsborste rea
Klicka på bilden för att komma till varmluftsborsten från Hot Tools.

Plattång på rea

En plattång är stylingverktyget med många möjligheter. Platta, locka, göra snygga vågor eller tämja bråkig lugg – ja, plattången är ett måste i hårgarderoben. ELLE listar favoriterna att hålla utkik efter på rea! Du kan också hitta fler favoriter och vinnarna av bäst i test plattång.

Annons

Plattång på rea från ghd

Ghds Platinum+ Styler har blivit en riktig klassiker i sammanhanget och ja, plattången kostar en slant, men när du väl har den i din hand kan du räkna med att den kommer att hålla felfritt i många år. Plattången, som aldrig överstiger 185 grader, glider enkelt genom håret, är skonsam, gör jobbet snabbt och går också att locka med!
Köp hos Bangerhead (reklamlänk)
Köp hos Lyko (reklamlänk)
Köp hos Eleven (reklamlänk)

ghd plattång rea styler black
Klicka på bilden för att komma till ghds Platinum + Styler.
Bäst i test: GHD Platinum+ Professional StylerBrand logo
Bäst i test: GHD Platinum+ Professional Styler
Annons

Vill du ha den något billigare varianten hittar du också Gold Professional Styler från ghd till ett superpris här (reklamlänk).

ghd plattång rea
Klicka på bilden för att komma till plattången från ghd!

Lättanvänd plattång på rea från babyliss

Vill du ha en okomplicerad plattång som är lika enkel att locka med ska du spana in Salon Brilliance Straight & Curl från Babyliss! Plattången har fem värmeinställningar, är rundad i kanterna vilket gör lockarna snygga och skarvfria. Plattorna är också något längre vilket gör håret enklare och snabbare att både platta och locka.
Köp hos Lyko (reklamlänk)
Köp hos Nordicfeel (reklamlänk)
Köp hos Bangerhead (reklamlänk)

Annons

Locktång på rea

Fixa det perfekta svallet eller busiga beach-looken med hjälp av en locktång! En plattång kommer i flera olika former och storlekar. Föredrar du större lockar är det också en större locktång du ska sträcka dig efter. Men vill du ha lite med lekfulla lockar är en mindre kontång perfekt! Vill du läsa mer om locktång? ELLE har samlat vinnarna av årets bästa locktång.

Locktång på rea från ghd

Den klassiska locktången Curve Soft Curl Tong från ghd skapar stora och fina lockar – utan vidare ansträngning. Klämman på tången hjälper till att hålla håret på plats när du lockar och minskar också risken att du bränner fingrarna. Precis som alla ghds verktyg håller tången en konstant värme på 185 grader, vilket är mer skonsamt för håret.
Köp hos Bangerhead (reklamlänk)
Köp hos Eleven (reklamlänk)
Köp hos Nordicfeel (reklamlänk)

Annons
ghd locktång rea
Klicka på bilden för att komma till locktången från ghd.
Bäst i test: Curve soft curl tong från GHDBrand logo
Bäst i test: Curve soft curl tong från GHD
Annons

konformad locktång på rea från Remington

En kontång är perfekt om du vill ha lite mer lösa och avslappnade lockar. Föredrar du lockar av en större variant är Remingtons PROluxe Curling Wand ett toppenalternativ! Locktången har en diameter på 25–38 mm och har fem värmeinställningar.
Köp hos Lyko (reklamlänk)
Köp hos Nordicfeel (reklamlänk)
Köp hos Eleven (reklamlänk)

Hårfön på rea

Torkar på några minuter, minskar friss, ger fin glans och stylar samtidigt håret – utan en hårfön är verktygslådan inte komplett. Passa på att uppdatera dig när det är rea!

Annons

Hårfön på rea frå Babyliss

Lätt i handen, effektiv, prisvärd, okomplicerad och snäll mot håret – Babyliss Hydro Fusion Dryer 2100W är en riktigt bra hårfön som håller vad den lovar och gör att håret strålar! Hårfönen har tre värmeinställningar och kan såklart också blåsa kalluft.
Köp hos Lyko (reklamlänk)
Köp hos Nordicfeel (reklamlänk)
Köp hos Eleven (reklamlänk)

hårfön rea babyliss
Klicka på bilden för att komma till hårfönen från Babyliss.

ReseHårför på rea från ghd

Vill du slippa dåliga hotellfönar, men vill samtidigt spara plats i resväskan? Då ska du investera i en resefön! Flight Travel Hair Dryer från ghd är en prisvinnande och liten hårfön som går att vika ihop (och tar därför noll plats i väskan), men trots den lilla storleken är hårfönen otroligt effektiv med en stark motor.
Köp hos Bangerhead (reklamlänk)
Köp hos Cocopanda (reklamlänk)
Köp hos Lyko (reklamlänk)

Annons

SHOPPA BÄST PÅ REA

Röda priser i all ära, men ibland är det lätt att svepas med i reahysterin och istället för att spara pengar kan det bli så att man spenderar mer än vad som var planerat. Se därför till att göra en lista med saker du faktiskt behöver, låt produkter marinera i kundkorgen för att se om du fortfarande känner behovet och planera dina köp innan.

Tänk också på att shoppa smart! Saker som är extra bra att fynda på rea är såklart sådant du behöver påfyllning av. Din favoritfoundation, schampo och balsam eller ansiktskrämen du inte kan vara utan. Och såklart dyrare saker som en hårfön, en locktång och en varmluftsborste – för här finns hundralappar att spara!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons