Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Black Friday 2023 – årets bästa rea på skönhet

15 nov, 2023 
bästa erbjudanden skönhet black friday 2023
Den 24 november infaller årets stora shoppingdag, Black Friday, och ELLE har samlat butikerna med bäst rea när det kommer till skönhet! Kanske hittar du en ny favoritprodukt att addera till skönhetsrutinen?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Få har missat fenomenet Black Friday och i november är det återigen dags för den stora readagen att gå av stapeln. Black Friday är ett perfekt tillfälle att fynda lyxiga produkter, att fylla på skönhetsförrådet med härliga favoriter eller att upptäcka nya tillskott till necessären.

När är Black Friday 2023?

Black Friday infaller alltid den sista fredagen i november världen över. Det innebär att årets Black Friday är fredagen den 24 november 2023.

black friday 2023 skönhet
Årets Black Friday är den 24 november 2023.Archivio Mezzanotti/Shutterstock

Vad är Black Friday?

Den stora shopping- och readagen är en trend som kommer från USA och nådde Sveriges gränser år 2013. Rea-dagen har idag blivit en av årets bästa försäljningsdagar och är ett perfekt tillfälle att shoppa produkter till bättre priser. Många passar på att handla årets julklappar, kommande födelsedagspresenter och möbler, elektronik, kläder och såklart beauty.

Annons

BÄSTA REA OCH ERBJUDANDEN INOM SKÖNHET, hudvård och smink BLACK FRIDAY 2023:

&

A

B

C

E

F

G

H

K

L

M

N

S

V

Å

Hur länge är Black Friday och vad är black week?

Black Friday sker enbart under fredagen den 24 november, men följs också av Cyber Monday, som är måndagen efter. Det vill säga den 27 november. Många webbshoppar har unika rabatter och erbjudanden under de två dagarna. Numera tjuvstartar dessutom rean hos många redan under Black Week, som i år startar den 21 november.

Hur ska man tänka när man shoppar på Black Friday?

Visst är det lätt att lockas av rea och superklipp, men det är viktigt att inte låta konsumtionen gå överstyr. Tänk ut vilka produkter du behöver, planera dina köp och fyll på med sådant du vet att du använder. Ett supertips är att redan innan Black Friday drar igång, lägga produkter som du vill köpa i din kundkorg. Känner du fortfarande att produkterna är något du faktiskt behöver eller kan du ta bort något från kundkorgen innan du trycker på beställ?

ELLE Beauty: Min rutin – med Chloé SchutermanBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Chloé Schuterman

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons