Artikeln innehåller reklamlänkar

Säsongens nageltrend – nageldekoration för alla naglar

nageldekoration trend inspiration naglar

Nageldekoration – stora trenden från modeveckorna!

Spana in vad som spås bli den nya, stora nageltrender. Här är 5 snygga manikyrer direkt från catwalken – och vi kan konstatera att nageldekorationen får full fokus!
29 september, 2022

Den nakna och enkla nageln kommer för alltid att vara en evig klassiker, men genom åren har vi sett trender komma och gå. Minns du till exempel topplacken som gjorde att nagellacket krackelerade och skapade graffitinaglar eller när det var extra populärt med långa, spetsiga naglar i full neon?

Nageltrender 2023

Årets nageltrender har varit mer subtila där vita naglar, röda naglar och såklart Glazed donut nails fått mest uppmärksamhet. Men av att se på den senaste modevisningarna kan vi konstatera att nageldekoration och grafiska mönster är påväg tillbaka. ELLE har samlat 5 snygga manikyrer från modeveckorna – och ja, en kommer att ta tankarna tillbaka till 90- och 00-talet!

Höstens stora nageltrender – 9 snygga manikyrer att testa redan nu

Nageldekoration med pärlor: nageltrend 2023

En trend som vi ser allt mer av är den enkla, men riktigt snygga manikyren – men med en twist. Addera strass och några små pärlor till din manikyr och plötsligt har du skapat den bästa accessoaren.

Strass för naglar, Nail Rhinestone Kit – Depend

Prisvärd kit med mängder av olika varianter på pärlor och strass til naglarna. Här kommer du till kitet från Depend (länk till Lyko).

Nageldekoration fransk manikyr: Nageltrend 2023

Den franska manikyren är hetare än någonsin och nu ser vi hur den kommer i många färger och former – nu också med hjälp av nageltejp. Det gör att du slipper vara precis när du ska måla raka streck och ger samtidigt en lekfull effekt till naglarna.

Nageltejp, Nail Art Tape – Atelier Rouge

Nail Art Tape kommer i guld och silver. Du hittar den prisvärda nageltejpen här (länk till Kicks).

Årets bästa nagelbandsolja – och bästa tipsen för att få fina nagelband

Nageldekoration med mönster: Nageltrend 2023

Ta fram din inre Picasso och gå loss med penseln (eller använd dig av redan färdiga mönster)! Den grafiska nageldesignen har vi sett komma smygandes länge, dels i form av böljande vågor på naglarna men också som mer lekfulla mönster där det är det operfekta som skapar det perfekta. Nu spås de mönstrade naglarna bli den stora snackisen och det bästa är att det inte finns några rätt eller fel.

Hållbar manikyr – Love'n Layer

Supersmarta Love'n Layer erbjuder en otroligt hållbar manikyr med stickers som appliceras på nageln och sedan härdas i lampa. Det bästa av allt? Manikyren håller i över två veckor! Här kommer du till alla varianter av Love'n Layer (länk till Lyko).

Nageldekoration med nail art: Nageltrend 2023

Gå emot alla regler du lärt dig och mixa och (miss)matcha färger som aldrig förr! En av de kommande nageltrenderna bjuder nämligen på coola kontraster och kulörer som får naglarna att poppa!

Nagellack, Nail Lacquer – Essie

Essies lack, som också är vinnarna av ELLEs bäst i test nagellack, kommer i mängder av nyanser som går att mixa och matcha. Här kommer du till alla färger av Nail Lacquer från Essie (länk till Lyko).

Så enkelt gör du gellack hemma – och favoriterna du inte får missa

NAGELDEKORATION MED BLOMMOR: NAGELTREND 2023

Blommor, fjärilar, stjärnor och månar... Tro det eller ej, men nail stickers är tillbaka (alla millennials vet precis vad det handlar om)! Addera en sticker på en eller flera naglar och plötsligt har du skapat en avancerad manikyr på nolltid.

Nageldekor, Nail Sticker – Gucci

Elegant nageldekoration som sätter lyx på vardagen. Här hittar du nail stickers från Gucci (länk till Åhléns). Men passa på! Nageldekoren är limiterad.

Mönster för naglarna, Nail Stickers – Essence

Tips! Glöm inte att använda pincett när du pillar av motiven och sätter dem på naglarna och måla ett lager topplack över stickern. Här hittar du alla varianter av nageldekorationen (länk till Lyko).

Foto: Imaxtree

Se mer: ELLE-profilen Maja Nilsson Lindelöfs beautyrutin

ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf
5:23

Efter reklamen: ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf

(5:23)

Slå på ljud