Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testSkönhetstipsHudvårdHårvård

Säsongens nageltrend – nageldekoration för alla naglar

29 sep, 2022 
nageldekoration trend inspiration naglar
Spana in vad som spås bli den nya, stora nageltrender. Här är 5 snygga manikyrer direkt från catwalken – och vi kan konstatera att nageldekorationen får full fokus!
Annons

Den nakna och enkla nageln kommer för alltid att vara en evig klassiker, men genom åren har vi sett trender komma och gå. Minns du till exempel topplacken som gjorde att nagellacket krackelerade och skapade graffitinaglar eller när det var extra populärt med långa, spetsiga naglar i full neon?

Nageltrender 2023

Årets nageltrender har varit mer subtila där vita naglar, röda naglar och såklart Glazed donut nails fått mest uppmärksamhet. Men av att se på den senaste modevisningarna kan vi konstatera att nageldekoration och grafiska mönster är påväg tillbaka. ELLE har samlat 5 snygga manikyrer från modeveckorna – och ja, en kommer att ta tankarna tillbaka till 90- och 00-talet!

Nageldekoration med pärlor: nageltrend 2023

pärlor på naglar trend nageldekoration strass manikyr

En trend som vi ser allt mer av är den enkla, men riktigt snygga manikyren – men med en twist. Addera strass och några små pärlor till din manikyr och plötsligt har du skapat den bästa accessoaren.

Annons

Strass för naglar, Nail Rhinestone Kit – Depend

Prisvärd kit med mängder av olika varianter på pärlor och strass til naglarna. Här kommer du till kitet från Depend (reklamlänk).

strass naglar pärlor trend nageldekoration
Klicka på bilden för att komma direkt till kitet med stenar och pärlor från Depend.

Nageldekoration fransk manikyr: Nageltrend 2023

nageldekoration trend naglar 2022 fransk manikyr

Den franska manikyren är hetare än någonsin och nu ser vi hur den kommer i många färger och former – nu också med hjälp av nageltejp. Det gör att du slipper vara precis när du ska måla raka streck och ger samtidigt en lekfull effekt till naglarna.

Annons

Nageltejp, Nail Art Tape – Atelier Rouge

Nail Art Tape kommer i guld och silver. Du hittar den prisvärda nageltejpen här (reklamlänk).

Nageldekoration med mönster: Nageltrend 2023

nageldekoration trend 2022 mönster på naglar manikyr

Ta fram din inre Picasso och gå loss med penseln (eller använd dig av redan färdiga mönster)! Den grafiska nageldesignen har vi sett komma smygandes länge, dels i form av böljande vågor på naglarna men också som mer lekfulla mönster där det är det operfekta som skapar det perfekta. Nu spås de mönstrade naglarna bli den stora snackisen och det bästa är att det inte finns några rätt eller fel.

Annons

Hållbar manikyr – Love'n Layer

Supersmarta Love'n Layer erbjuder en otroligt hållbar manikyr med stickers som appliceras på nageln och sedan härdas i lampa. Det bästa av allt? Manikyren håller i över två veckor! Här kommer du till alla varianter av Love'n Layer (reklamlänk).

nageldekoration love n layer naglar mönster
Klicka på bilden för att komma direkt till alla varianter av Love'n Layer.

Nageldekoration med nail art: Nageltrend 2023

nageldekoration mönster på naglar nail art

Gå emot alla regler du lärt dig och mixa och (miss)matcha färger som aldrig förr! En av de kommande nageltrenderna bjuder nämligen på coola kontraster och kulörer som får naglarna att poppa!

Annons

Nagellack, Nail Lacquer – Essie

Essies lack, som också är vinnarna av ELLEs bäst i test nagellack, kommer i mängder av nyanser som går att mixa och matcha. Här kommer du till alla färger av Nail Lacquer från Essie (reklamlänk).

NAGELDEKORATION MED BLOMMOR: NAGELTREND 2023

nageldekoration blommor trend 2022

Blommor, fjärilar, stjärnor och månar... Tro det eller ej, men nail stickers är tillbaka (alla millennials vet precis vad det handlar om)! Addera en sticker på en eller flera naglar och plötsligt har du skapat en avancerad manikyr på nolltid.

Annons

Nageldekor, Nail Sticker – Gucci

Elegant nageldekoration som sätter lyx på vardagen. Här hittar du nail stickers från Gucci (reklamlänk). Men passa på! Nageldekoren är limiterad.

nail sticker gucci dekor naglar trend
Klicka på bilden för att komma till nageldekoren från Gucci.

Mönster för naglarna, Nail Stickers – Essence

Tips! Glöm inte att använda pincett när du pillar av motiven och sätter dem på naglarna och måla ett lager topplack över stickern. Här hittar du alla varianter av nageldekorationen (reklamlänk).

nail sticker mönster naglar
Klicka på bilden för att komma direkt till alla varianter av nageldekor från Essence.

Foto: Imaxtree

Annons

Se mer: ELLE-profilen Maja Nilsson Lindelöfs beautyrutin

ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson LindelöfBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf
Annons