Artikeln innehåller reklamlänkar

Vita naglar – bästa inspirationen på vita manikyrer och nagellack

vitt nagellack inspiration vita naglar manikyr

Trendsäkra naglar – snyggaste inspirationen på vita manikyrer!

Vita naglar är trendigare än någonsin – och manikyren går att göra i oändliga varianter. ELLE har samlat den snyggaste inspirationen på 7 manikyrer där det vita lacket får full fokus!
01 september, 2022

Mjuka milky nails, stilfulla detaljer eller mer poppande heltäckande naglar – oavsett vilken variant du väljer av den vita manikyren är ett vitt nagellack alltid ett säkert kort. Den vita manikyren är både enkel och väldigt elegant men också en evig klassiker som aldrig går ur tiden.

Vita naglar – bästa inspirationen på manikyrer

Till ett par denimjeans, till en stickad tröja, eller som pricken över i till sommarklänningen – vita naglar är utan tvekan den snyggaste accessoaren som går att matcha till allt.

ELLEs beautyexpert har samlat den snyggaste inspirationen på enkla och riktigt snygga, vita naglar. Scrolla ner för att hitta din look!

Nagelinspiration: Vita naglar

Fräscht, enkelt och tidlöst – vita naglar är manikyren som passar oavsett säsong och som går att matcha med allt. Och precis som röda naglar går manikyren att variera i oändligheter. Föredrar du klara och vita naglar, eller vill du ha vita naglar med en ljusrosa underton? Det finns något för alla!

Vitt nagellack, Patent Shine 10X Nail Lacquer Cotton Buds – Butter London

Vill du ha naglar som håller länge, har en spegelblank glans och täcker perfekt? Då ska du spana in Patent Shine 10X Nail Lacquer i färgen Cotton Buds. Ett lager ger lätt (och jämn) täckning, men vill du ha en mer intensiv färg klarar du dig med två lager.

Här kommer du till Patent Shine 10X Nail Lacquer Cotton Buds från Butter London (länk till Lyko).

Nagelinspiration: Vita milky nails

Milky nails är en av årets stora nageltrender och vi förstår varför! Korta och välvårdade naglar med megaglans känns tidlöst och är riktigt snyggt. Med en vit underton på lacket får du naglarna att sticka ut lite extra. Ett lager är allt som behövs (följt av topplack eller ljusrosa lack) för att få till den mjuka känslan!

Nagellack för milky nails, Gel Couture 138 Pre-Show Jitters – Essie

Essies Gel Couture-lack har otrolig hållbarhet och kommer i många fina färger. Favoriten för att göra milky nails är nyansen 138 Pre-Show Jitters. Den ljusa färgen har en lätt, ljusrosa underton och ger fin glans till naglarna. Här får du välvårdade och snygga naglar på några minuter!

Gel Couture i färgen 138 Pre-Show Jitters hittar du här (länk till Lyko).

NAGELINSPIRATION: VITA NAGLAR MED Glazed-EFFEKT

Få har nog missat den virala manikyren som fått hela internet att braka... Vi pratar såklart om Glazed donut nails. Men faktum är att den trendiga manikyren har funnits länge och de chromade naglarna var en stora redan i mitten av 2010-talet. Det som är extra tacksamt med den holografiska looken, är att den faktiskt går att få till på alla typer av manikyrer (men extra trendigt är det på en ljusmålad nagelbädd). För allt du behöver är ett holografiskt nagellack eller topplack för att lyckas med looken. Ett chromepulver fungerar såklart också!

Holografiskt topplack, Nail Expressie 460 Iced Out FX Filter Top Coat – Essie

Nail Expressie460 Iced Out FX Filter Top Coat är ett måste för att få till den perfekta, glaserade manikyren. Det snabbtorkande topplacket fungerar att använda över alla färger och ger ett snyggt och dovt pärlemorskimmer.

Nail Expressie 460 Iced Out FX Filter Top Coat hittar du här (länk till Lyko). Men skynda – lacket säljer slut snabbt!

Så gör du Hailey Biebers omtalade naglar hemma – och lacken hon använde

Nagelinspiration: Vita naglar med glitter

Vill du göra din manikyr mer lekfull (men fortfarande hålla den enkel) är glitter alltid det rätta valet. Större glitterkorn eller ett mer subtilt skimmer – oavsett vilken variant du väljer kan det inte bli fel!

Psst! Röda naglar är också en färg som håller säsong efter säsong.

Vitt nagellack med glitter, O2 Nail Polish 622 Game On – Depend

Depends minilack 02 Nail Polish är perfekta att hemma för att enkelt kunna addera glitter till dina manikyrer. Färgen 622 Game On har en vit underton och innehåller både större glitter och mindre pärlemorskimmer. Nagellacket kan användas ensam på nageln eller som topper över annat nagellack.

Här hittar du nagellacket (länk till Lyko).

Nagelinspiration: Korta vita naglar

Vill du hålla manikyren enkel är helt vitt nagellack allt du behöver. Få manikyren att hålla felfritt i flera dagar genom att grunda med ett baslack och avsluta med ett topplack – som gärna får ge extra glans!

Supertips! Har du sköra naglar som lätt går av? Satsa på ett stärkande nagellack som baslack.

Vitt nagellack, Nail Laquer Funny Bunny – OPI

Försäljningssiffrorna av Nail Laquer i färgen Funny Bunny från OPI gick i taket när det visade sig att det var nagellacket som Hailey Bieber hade på sina naglar med sina Glazed donut nails. Ett lager av nagellacket ger en lätt, mjölkaktig färg, medan två lager ger ett heltäckande resultat.

Här kommer du till Nail Laquer Funny Bunny (länk till Kicks).

Nagelinspiration: Vit fransk manikyr

Den franska manikyren har gjort en ordentlig comeback och nu är det mer inne än någonsin att blanda både färg och design på manikyren. Den klassiska franska manikyren, där vita tippar står i fokus är något som vi aldrig tröttnar på – och den funkar oavsett längd och form på naglarna.

Nail stamper för fransk manikyr, French Nail Tip Stamper – Atelier Rouge

Med French Nail Tip Stamper kan du enkelt få till en snygg, fransk manikyr. Måla nagellack på silikonkudden och toppa sedan nageltippen i lacket.

Här kommer du till French Nail Tip Stamper (länk till Kicks).

Nagelinspiration: Naglar med vita detaljer

Vill du haka på den senaste trenden där grafisk nageldesign står i fokus, eller vill du sakta med säkert närma dig den kritvita manikyren, är små nageldetaljer ett måste. En bakvänd, fransk manikyr, små prickar över naglarna eller böljande former – det finns inga fel och bara fantasin sätter gränserna.

Liten pensel för naglarna, 2-pack nagelkonstpensel – H&M

I H&M Beautys prisvärda set finns två nail art-penslar, en som gör att du kan måla ultratunna streck och en med större borsthuvud som gör att du enkelt och snabbt kan måla större ytor.

Här kommer du till setet (länk till H&M).

Foto: Instagram

ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf
5:23

Efter reklamen: ELLE Beauty: Min rutin – med Maja Nilsson Lindelöf

(5:23)

Slå på ljud