Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Webbshopparnas bästsäljare inom makeup – ELLEs beautyexpert har testat

15 jun, 2022 
bästa smink online bäst i test topplista recensioner
ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har testat de mest sålda makeup-produkterna just nu. Men frågan är: hur bra är de egentligen?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tillhör du dem som tar första bästa när det är dags att fylla på necessären, eller går du helst på andras rekommendationer om du ska testa något nytt? ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har testat produkterna som ligger på onlineshopparnas topplistor som mest sålda produkter just nu – det här tycker hon om storsäljarna.

Missa inte! ELLE har samlat årets bästa skönhetsprodukter – i alla kategorier. Här är hela listan!

BÄSTSÄLJANDE MAKEUP PÅ Åhlens

En viral snackis, en klassiker inom basprodukter och en lyxig läpprodukt. Här är topp tre bästsäljare inom mascara, foundation och läppar.

1. Mascara, Lash Sensational Sky High Mascara – Maybelline New York

Att den virala supermascaran Lash Sensational Sky High Mascara toppar listan som den mest sålda mascaran just nu kommer inte som en överraskning! Mascaran finns såklart även med som vinnare av ELLEs bäst i test – årets mascara. Och ja, den är så bra som alla säger!

Annons

Här kan du köpa storsäljaren (reklamlänk).

bästa säljande mascara sky high
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Mineralfoundation, Original Foundation SPF 15 – BareMinerals

Åhlens mest sålda foundation just nu är klassikern Original Foundation SPF 15 följt av Flawless Satin Foundation SPF 20 (reklamlänk) från Sensai och prisvärda CC Color Correcting Cream SPF 20 (reklamlänk) från Lumene. Av dessa tre kommer mineralfoundationen längst ner på listan, men jag förstår varför folk gillar den. Foundationen är ett lätt puder som vid applicering smälter in och får en krämliknande konsistens mot huden, utan att faktiskt kännas det minsta. Men för den som vill ha mer täckning krävs något mer.

Annons

Här hittar du produkten (reklamlänk).

bare minerals original foundation bästsäljare topp tre
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. Läppstift, Rouge à Lèvres Voile Sheer – Gucci

Att Rouge à Lèvres Voile Sheer ligger högst upp på topplistan som mest sålda produkter är härliga nyheter – för den som får läppstiftet i sin hand kommer inte att bli besviken. Ett sammetslent läppstift som så enkelt glider på läpparna, ger en återfuktad känsla och fin färg, med megafin glans. Pluspoäng för att det finns 18 nyanser att välja mellan!

Rouge à Lèvres Voile Sheer hittar du här (reklamlänk)!

BÄSTSÄLJANDE MAKEUP PÅ Lyko

På Lykos topplista finns en mascara till superpris, en ögonbrynsfärg som gör jobbet snabbt och enkelt – och en klassiskt mascara som vi aldrig tröttnar på!

1. Ögonbrynsfärg, Natural Brown No. 3 – RefectoCil

Högst upp bland Lykos bästsäljare finns även där Lash Sensational Sky High Mascara, men tätt därefter hittar vi just nu Natural Brown No. 3 från RefectoCil. Det är möjligt att pandemin har gjort oss mer modiga vad gäller att fixa brynen hemma, eller så har fler och fler förstått att det faktiskt inte är så svårt att få till snygga bryn själv. Och RefectoCils Natural Brown No. 3 gör verkligen jobbet enkelt, snabbt och smidigt – och resultatet blir supernaturligt och håller länge!

Vill du testa att forma brynen hemma? ELLE har såklart den ultimata steg-för-steg-guiden!

Här kan du läsa fler recensioner av Natural Brown No. 3 från RefectoCil (reklamlänk).

refectocil ögonbrynsfärg bästsäljare
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Mascara, TELESCOPIC MASCARA MAGNETIC BLACK – L'ORÉAL PARIS

Att klassikern Telescopic Mascara Magnetic Black från L'Oréal Paris finns med på topplistan kommer inte som en chock. Mascaran, som är en riktig klassiker i produktsammanhang, har en snäll och smal borste som passar alla fransar (men är extra bra för kortare fransar) och är toppen för att komma åt fransar inne i ögonvrån, samt underfransarna. Mascaran levererar ett solfjäderresultat och ger fantastisk längd.

Annons

Här kan du läsa mer om mascaran (reklamlänk).

loreal telescopic mascara bästsäljare
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. Mascara, Flashing Volume Mascara – IsaDora

På bronsplatsen hittar vi Flashing Volume Mascara från svenska IsaDora. Det är möjligt att det är för att mascaran också är på 50 procents rabatt, för mascaran är bra, men absolut inte märkets bästa. Fransarna får en fantastiskt böj och längd och klumpar inte, men den lilla och speciella borsten kräver viss träning.

Här kan du läsa mer recensioner om Flashing Volume Mascara (reklamlänk).

Bätsäljande makeup på apohem

En evig klassiker inom CC-cream och mascaran som lovar läcker längd! Här är tre av de bästsäljande produkterna på nätapoteket Apohem.

1. Mascara för längre fransar, Magna Lengthening Mascara – Idun Minerals

Att Magna Lengthening Mascara finns med på topplistan kommer inte som en överraskning. Mascaran ger snygg svärta, fjäderlätta och naturliga fransar och fantastisk läng! Mascaran är också extra tacksam om du har känsliga ögon eller är linsbärare.

Läs mer om Magna Lengthening Mascara här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

2. Prisvärd CC-cream, Color Correcting Cream – Lumene

Color Correcting Cream ligger inte bara på topplistan som bästsäljare hos webbshoppen, utan är också en av vinnarna i ELLEs bäst i test. Produkten är ett riktigt budgetkap som ger ett strålande resultat! De veganska CC-creamen inehåller spf 20 (och skyddar mot både UVA och UVB), är medeltäckande, men går att bygga upp i flera lager utan att kännas kakig, och skapar verkligen resultatet my skin but better.

Annons

Här hittar du produkten (reklamlänk).

lumene cc cream
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. Eyeliner, Glossy Eyeliner 40 Chrome Black – IsaDora

Glossy Eyeliner 40 Chrome Black har funnit med länge och slutar aldrig att imponera! Eyeliner passar såväl nybörjare som proffs, sitter snyggt hela dagen och har en liten och smidig pensel som gör det möjligt att vara precis vid applicering.

Här hittar du den prisvärda eyelinern (reklamlänk).

isadora eyeliner
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

BÄSTSÄLJANDE MAKEUP PÅ KICKS

Tre klassiska basfavoriter för en hållbar makeup – men hur bra är de egentligen?

Annons

1. Foundation, Teint Miracle Foundation – Lancôme

Det finns ett tydligt samband mellan alla webbshoppars bästsäljare. På första plats hittar vi nämligen budgetmascaran Telescopic Mascara Magnetic Black, men därefter kommer foundationfavoriten Teint Miracle Foundation från Lancôme. Och har du torr hud är det här en foundation som passar dig perfekt, men vill du ha en foundation som täcker allt bör du leta vidare. Här blir verkligen resultatet naturligt, lätt och med en fin lyster. Tyvärr snålt nyansutbud.

Vill du läsa mer recensioner hittar du det här (reklamlänk)!

bästsäljande foundation bäst i test lancome
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Primer, Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer – Smashbox

Vinnaren i kategori " Bästa utjämnande primer" i ELLEs stora bäst i test blev ingen mindre än Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer som just nu också ligger på andraplats som bästsäljare på Kicks. Den silikonbaserade gelprimern har en otroligt förmåga att tillfälligt trolla bort stora porer och göra huden jämn och len. Efterkommande foundation glider på fantastiskt och sitter också fint utan att fastna i veck och linjer.

Annons

Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer finns att läsa mer om här (reklamlänk).

smashbox primer bästsäljare
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. Setting spray, All Nighter Setting Spray – Urban Decay

Att Urban Decay All Nighter Setting Spray inte finns med på alla webbshoppars topp tre-lista är ett mysterium. Setting sprayen är en game changer när det kommer till att få makeup att se perfekt ut hela dagen (eller natten). Det är svårt att tro att en så enkel produkt som en mist kan göra sådan skillnad, men ja, makeupen sitter betydligt bättre. Men var försiktig! När du börjat använda denna är du garanterat fast i setting spray-träsket.

Annons

Här kan du läs mer recensioner om All Nighter Setting Spray från Urban Decay (reklamlänk).

bästsäljande setting spray bästa setting spray urban decay
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bästsäljande makeup på Sephora

Prisvärda basfavoriter från Sephoras egna märke – och inte helt otippat en av världens mest sålda concealer. Här är produkterna som ligger på Sephoras topplista.

1. Best Skin Ever High Coverage Concealer – Sephora Collection

Att Sephoras egna concealer Best Skin Ever High Coverage Concealer ligger före en av världens mest sålda concealers Shape Tape från Tarte är chockerande! Best Skin Ever High Coverage Concealer, är visserligen billigare, men innehåller bara 5 ml (medan Shape Tape innehåller dubbelt så mycket), vilket faktiskt i slutändan gör budgetvarianten dyrare! Men med det sagt är Sephoras concealer inte dålig. Den ger full täckning och lämpar sig bäst för att täcka rodnad kring näsa och på haka, samt för att täcka blemmor, men concealern är ingen hit att använda under ögonen.

Annons

Här kommer du direkt till concealern (reklamlänk).

bästsäljande concealer sephora
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Hyllad concealer, Shape Tape Concealer – Tarte

De första fem produkterna bland Sephoras bästsäljande produkter kommer från Sephoras egna märke, men sen är det ingen mindre än Shape Tape Concealer. Ingen superöverraskning, med tanke på att concealern har hyllats världen över under flera år.Här har du en krämig formula med hög täckningsgrad, matt effekt och stort urval av nyanser. Perfekt som touch-up, men dess tåliga formula gör att den håller en hel dag utan minsta skav.

Annons

Här kan du läsa mer om concealern (reklamlänk).

tarte shape tape concealer bästsäljare
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. Bronzer, Matte Bronzer Travel Size Stick Bronzer – Milk Makeup

Pluspoäng till produkter som kommer i miniförpackningar som gör att inga onödiga pengar behöver slösas om produkten inte var en hit. Nu är inte det fallet med Matte Bronzer Stick Bronzer från Milk Makeup för någon krämigare och mjukare krämbronzer är svårt att hitta. Det skulle möjligen vara Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer (reklamlänk). Milk Makeups bronzer har fantastiska pigment, går enkelt att jobba in i huden och skapar ett sömlöst resultat! Bronzern har (tyvärr) en matt finish, så önskar du en mer gyllene glans är supertipset att toppa med en glödhet puderbronzer.

Annons

Här kan du läsa mer om och köpa bronzern (reklamlänk).

milk makeup bronzer bästsäljare recension
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Podden Lyssna tjejer: Så blir du en "boss ass bitch"Brand logo
Podden Lyssna tjejer: Så blir du en "boss ass bitch"



Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons