Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Webbshopparnas bästsäljare inom hudvård – Beautyexperten testar

02 feb, 2022 
mest såld hudvård webbshoppar test recension
Ett prisvärt superserum, en rengöring som storstädar snällt och en ansiktsmask som dammsuger upp pormaskar. På webbshopparnas mest sålda-lista finns mycket spännande. Men frågan är: hur bra är produkterna egentligen? ELLEs skönhetsexpert har testat!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Att upptäcka ny hudvård i ett hav av produkter är inte alltid det lättaste. Att dessutom hitta den bästa hudvården för just din hudtyp är ännu svårare. Men tittar vi på webbshopparnas bästsäljare inom hudvård ser vi en tydlig trend: prisvärd hudvård med fokus på fukt.

ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson har testat produkterna som ligger på onlineshopparnas topplistor som mest sålda produkter just nu – det här tycker hon om storsäljarna.

Läs mer: Bästsäljande makeupen online – ELLEs beautyexpert recenserar toppsäljarna!

Bästsäljande hudvård på Åhléns

På Åhléns topplista hittar vi en gammal klassiker, ett prisvärt superserum och en Hollywood-favorit till ett pangpris! Här är topp tre bäst sålda hudvården just nu.

1. Omtalat serum, Niacinamide 10% + Zinc 1% – The Ordinary

Niacinamid är den stora snackisen inom hudvård just nu och att just Niacinamide 10% + Zinc 1% från The Ordinary toppar alla de stora webbshopparnas listor är ingen större överraskning. Serumet, som kostar under hundralappen (!), gör verkligen susen på stora porer – nästan samma effekt som en utjämnande primer. Huden blir betydligt jämnare och resultatet kommer direkt. Däremot har produkten ingen supereffekt på plitor och småknott på kinder.

Niacinamide 10% + Zinc 1% finns att köpa här (reklamlänk).

the ordinary serum niacinamid bäst i test mest sålda
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Klassiskt serum, Double Serum – Clarins

Åh, du älskade Double Serum, lämna mig aldrig! Serumet har blivit en riktig klassiker i hudvårdssammanhang och det fina är att serumet passa alla. Förutom att serumet osar lyx, har det också en fantastisk effekt på torr hud. Huden blir genast mjuk, smidig, yttorrhet försvinner och effekten håller hela dagen. Har du inte testat ännu, är det dags nu.

Double Serum finns att läsa mer om här (reklamlänk).

clarins serum double serum bäst i test bäst sålda serum
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Ansiktsrengöring, Gentle Skin Cleanser – Cetaphil

Plånboksvänliga Cetaphil marknadsför sig ofta som "Hollywoods favorit" och kändisar som Lily Collins och Reese Witherspoon har pratat gott om produkterna. Kanske inget man kan tro när man ser förpackningen, men döm aldrig en bok efter omslaget, som man brukar säga. Gentle Skin Cleanser är en återfuktande rengöring speciellt anpassad för torr hud. Och visst lämnar rengöringen en återfuktande och mjuk känsla på huden, vilket är extra tacksamt i kallare tider när huden behöver all fukt den kan få. Däremot lovar märket också att rengöringen ska städa bort makeup. Och på den punkten håller rengöringen inte hela vägen. Har du inga problem med att gå in och putsa med en makeupremover, eller använder du mycket lätt makeup, är rengöringen däremot ett riktigt budgetkap!

Här kan du läsa mer recensioner om Gentle Skin Cleanser (reklamlänk).

cetaphil ansiktsrengöring bäst i test mest sålda produkter
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bästsäljande hudvård på Lyko

På Lykos topplista hittar vi plånboksvänliga favoriter som fokuserar på fukt i massor. Här är några av storsäljarna på webbshoppen.

Annons

1. Prisvärt serum, Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5 – The Ordinary

Inte helt otippat toppar Niacinamide 10% + Zinc 1% från The Ordinary även Lykos lista, men strax därefter kommer Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5 från samma märke. Hyaluronsyraserumet har blivit en riktig snackis på sociala medier – men inte för att användas i ansiktet, utan i håret. Du har kanske hört om den senaste hårvårdstrenden?

Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5 är ett härligt serum med fokus på att plumpa huden med fukt. Och visst känns huden härligt återfuktad! Som ensamt serum under en ansiktskräm är den något tunn för att återfukta en riktigt torr hud, men serumet är däremot ljuvlig att blanda med en foundation!

Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5 finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

the ordinary mest sålda serum olja hyaluronic
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Ansiktskräm, Face Lotion More – Maria Åkerberg

Svenska Maria Åkerbergs storsäljare Face Lotion More är ett toppenalternativ som du föredrar naturlig och ekologisk hudvård. I den enkla tuben (extra plus med tub vilket håller bakterierna borta) gömmer sig en härlig fuktbomb som får huden att säga slurp. Trots den feta konsistensen känns huden inte fet, eller får en jobbig hinna. Krämen innehåller däremot eteriska oljor, vilket en del kan reagera på.

Här kan du läsa mer recensioner om Face Lotion More (reklamlänk).

maria åkerberg mest sålda produkt lyko bäst i test bästa
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. Snäll rengöring, Relax Gentle Cream Cleanser – Exuviance

Relax Gentle Cream Cleanser är inte bara en snäll rengöring för alla hudtyper – den är också vinnaren i ELLEs bäst i test – årets bästa ansiktsrengöringar! Den mjuka rengöringskrämen (med konsistens som påminner om lätt vispad grädde) är enkel att jobba in i huden, tar bort smink och gör genast huden mjuk och följsam tack vare bland annat glycerin och aloe vera. Riktigt envis ögonmakeup behöver en hjälp på traven i form av micellärt vatten för att bli kvitt resterna. Superplus för att ansiktsrengöringen också innehåller pha-syra som exfolierar försiktigt.

Annons

Psst... Under hela februari säljs rengöringen för halva priset. Passa på att fynda.

Relax Gentle Cream Cleanser finns att köpa här (reklamlänk).

Läs mer: Årets bästa ansiktsrengöring – här är hela topplistan!

exuviance ansiktsrengöring bästa mest sålda bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bästsäljande hudvård på Kicks

Lyster och djuprengöring – det är temat på produkterna på Kicks topplista! Här kan du läsa mer om bästsäljarna.

1. Djuprengörande ansiktsmask, Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque – Kiehl's

Är du på jakt efter en djuprengörande ansiktsmask behöver du inte leta längre! Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque från Kiehl's fungerar likt en magnet och bokstavligen talat drar ut pormaskarna. Det fina med masken är att den innehåller vit lera, men till skillnad från många andra lermasker torkar den inte ut huden. En gång i veckan är allt som behövs för en strålande hud.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

kiehls face mask mest sålda ansiktsmask porer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Ansiktskräm för alla hudtyper, Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator – Clinique

Lätt, silkeslen och dryg – Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator från Clinique är ett bra alternativ om du vill ha en lättare gelkräm som sjunker in snabbt. Men ansiktskrämen lovar att återfukta och lugna huden i ja, 100 timmar. Det är där skon klämmer. Att återfukta i upp till hundra timmar är starka lovord som är svåra att uppfylla och då förväntas också en extrem återfuktare för den allra torraste huden. Där finns det krämer som gör jobbet bättre! Till exempel Ultra Facial Cream (reklamlänk) från Kiehl's eller Cera Repair Barrier Day Cream (reklamlänk) från Biotherm som båda ligger i ungefär samma prisklass.

Annons

Med det sagt är Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator från Clinique absolut inte en dålig ansiktskräm för den som inte har hud torr som Sahara.

Köp Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator här (reklamlänk).

clinique ansikrskräm mest sålda bäst i test
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. Glowserum, Radiance Serum – Exuviance

Ett skepp kommer lastat med läcker lyster! Radiance Serum (tidigare Vespera Bionic Serum) från Exuviance ger fukt och innehåller AHA- och PHA-syra som kickar igång cellförnyelsen vilket leder till härlig glow. Serumet har en något tjockare konsistens och tar en liten stund att sjunka in ordentligt – men ha tålamod. Resultatet gör det värt det!

Radiance Serum finns att köpa här (reklamlänk).

exuviance radiance serum lyster mest sålda serum
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Vinnarna i ELLE beauty awards 2022Brand logo
Vinnarna i ELLE beauty awards 2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons