Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Webbshopparnas bästsäljare inom hår – ELLEs beautyexpert har testat

21 jun, 2022 
Olaplex klassiska hemmabehandling, K18-kuren som ska reparera håret och schampot som ska balansera hårbotten och ge starkare längder – det är några av de mest sålda produkterna inom hår just nu. ELLEs beautyexpert har testat storsäljarna och är mäkta imponerad!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Håret har aldrig fått sådan fokus som nu och ser vi på årets hårtrender är det hälsosamma längder och skinande strån som står i fokus. Men att veta vilka hårprodukter som är värda en investering är inte alltid helt lätt.

ELLE har testat några av de mest sålda hårprodukterna just nu. Men den stora frågan är: hur bra är produkterna egentligen? Pssst... På listan finns en av tidernas bästa hårprodukt enligt ELLEs beautyexpert Veronica Henriksson.

BÄSTSÄLJANDE HÅRVÅRD PÅ LYKO

Två omtalade storfavoriter och en glansgivande hybrid som följer säsongens stora hårtrend till punkt och pricka. Här är några av storsäljare på hårjätten Lyko.

1. GLANSGIVANDE SERUM, HEALING STRENGTH SILK SERUM – LANZA

Glansiga längder är säsongens hetaste hårtrend och då är Healing Strength Silk Serum från Lanza din bästa vän. Produkten är en hybrid mellan olja och serum och gör längderna otroligt mjuka. Produkten känns inte tung i håret och resultatet håller till nästa tvätt. Priset är också sanslöst bra! Produkten är helt klart värt ett köp.

Healing Strength Silk Serum finns att läsa mer om här (reklamlänk).

serum hår bästsäljare lanza hårvård
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. KUR FÖR HÅRET, LEAVE IN MOLECULAR REPAIR MASK – K18

Få hårprodukter har fått samma uppmärksamhet som K18s Leave In Molecular Repair Mask! Den krämiga leave-in-produkten används i handdukstorkat hår efter detoxschampo och ersätter alltså balsam. Låt verka i fyra minuter och volià! Som på beställning får du glansigt, slätt, mjukt och starkt hår. Den magnifika produkten används som en kurprodukt med målet att stärka håret. Och skillnaden är markant! Efter en månad känns håret tjockare, lenare, mjukare och klarare. Har du inte testat är det dags nu.

Omtalade Leave In Molecular Repair Mask finns att köpa här (reklamlänk).

bästa produkterna för håret k18 bäst i test hårvård
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

3. VÅRDANDE HÅROLJA, BONDING OIL NO.7 – OLAPLEX

Bonding Oil No.7 har många fina fördelar och är inte som vilken hårolja som helst. Förutom det självklara att minska friss, vårda och ge glans har håroljan värmeskydd (upp till 230 grader), innehåller uv-skydd och verkar färgbevarande. Gyllene droppar, med andra ord! Har du väldigt tunt hår kan håroljan kännas något tung i håret, men kom också ihåg att oljan är väldigt koncentrerad och några få droppar är allt som krävs för att skapa magi.

Bonding Oil No.7 finns att köpa här (reklamlänk).

Bästsäljande hårvård på apohem

Visste du att nätapoteket Apohem också erbjuder allt du behöver inom hårvård – och även till ett riktigt bra pris! På topplistan bland bästsäljare finns tre hårprodukter som alla är från svenska varumärken. Här är allt om produkterna!

Annons

1. Hårinpackning, Beauty Repair Hair Mask – Ida Warg

Beauty Repair Hair Mask är en riktigt väldoftande fuktbomb för håret! I hårinpackningen finns bland annat sheasmör och algextrakt som återfuktar och ger glans. Och budgetkapet håller också håret skinande länge!

Här kan du läsa mer om produkten (reklamlänk).

hårinpackning ida warg
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Värmeskydd, Heat Styling Protection – Björn Axén

En av vinnarna i ELLEs bäst i test värmeskydd finns också med på bästsäljarlistan! Heat Styling Protection från Björn Axén är ett värmeskydd som sprider som en lätt moln och ger en fin glans tack vare bland annat plantbaserat (veganskt) keratin, algextrakt och panthenol. Värmeskyddet gör inte håret hårt och krispigt, utan lättstylat och följsamt och stylingen håller dessutom snyggt – och länge!

Här kan du läsa mer om produkten (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Volymkräm, Level Up Volumizing Lotion – Löwengrip

Höj volymen med Level Up Volumizing Lotion! Löwengrips lättanvända leave in-lotion fokuserar på att ge håret e fylligare känsla och snygg volym, men innehåller också värmeskydd! Absolut bäst resultat blir det om produkten fönas in! Då kan du förvänta dig skinande längder, vacker volym och ett trasselfritt hår!

Här kan du läsa mer om produkten (reklamlänk).

löwengrip volym
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bästsäljande hårvård på Åhlens

Den magiska Olaplex-produkten, en saltvattenspray som inte liknar någon annan och ett schampo som får bukt med en hårbotten i obalans. På Åhlens mest sålda-lista hittar vi tre klassiker som alla borde ha i sin hårgarderob.

Annons

1. Hemmabehandling för håret, Hair Perfector Treatment No.3 – Olaplex

Hair Perfector Treatment No.3 är hårinpackningarnas Rolls-Royce och att produkten ligger i topp på samtliga webbshoppars lista av mest sålda produkter är ingen överraskning. Men produkten är ingen traditionell hårinpackning. Den används innan schamponering och tvättas sedan ur med schampo följt av balsam. Den magiska hårkuren är ordentligt återfuktande, passar alla hårtyper, är vegansk och färgbevarande och jobbar på att stärka stråna och svavelbindningarna i håret.

Hair Perfector Treatment No.3 finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

bästa olpalex bästsäljare hårvård online hemmakur
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

2. Skonsamt schampo, Head & Hair Heal Shampoo – Maria Nila

Maria Nilas Head & Hair Heal-serie är speciellt anpassat för en känsligare hårbotten, men produkterna hjälper också håret att växa starkare tack vare bland annat Vitamin E och aminosyror. Schampot har en lätt och härlig doft, rengör håret ordentligt och gör också att längderna känns mjuka och återfuktade. En stående produkt i ELLEs beautyexperts dusch!

Här kan du läsa mer recensioner om Head & Hair Heal Shampoo (reklamlänk).

3. Saltvattenspray, Salt Water Spray – Björn Axén

Långt, kort, tjockt eller tunt – Salt Water Spray är produkten för alla hår! Det finns många saltvattensprayer på marknaden, men ingen som Björn Axéns Salt Water Spray. Produkten ger stadga och textur, men till skillnad mot andra varianter känns sprayen inte uttorkande i håret (tack vare vårdande örtextrakt och vitamin B5). Supertips! Spraya i produkten efter ditt värmeskydd, men innan du plattar eller lockar håret så ska du se att stylingen håller betydligt längre!

Salt Water Spray finns att köpa här (reklamlänk).

bästa saltvattenspray populär bästsäljare
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs mer! Årets bästa salvattenspray – här är vinnarna av ELLEs bäst i test.

Bästsäljande hårvård på Kicks

Ett genomgående tema på några av Kicks bästsäljare är eftervården! För vilka produkter du använder efter att du tvättar håret, är minst lika viktiga som de produkter du använder i duschen.

Annons

1. Hårolja, Original Treatment – Moroccanoil

Original Treatment har blivit lite av en klassiker i sammanhanget. Håroljan som lämpar sig till alla hårtyper, lovar vård och att långsiktigt förbättra hårets kvalité. Den direkta effekten ska också vara mindre friss och glans. Och som håret skiner! Håroljan gör genast håret mjukt, glansigt och mindre frissigt – precis som en hårolja ska. Att håroljan ligger på topplistan som en av bästsäljarna är ingen vidare chock, för den är verkligen bra! Men däremot finns det många betydligt med prisvänliga varianter på marknaden som ger samma effekt. Och håroljans förpackning kommer för alltid att vara ett mysterium. Det är nämligen inte helt lätt att dosera lagom mängd ur det stora hålet.

Original Treatment finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

bästa hårolja för håret vårdande hårprdodukter bästsäljare
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Läs mer: Årets bästa hårolja – ELLE har samlat alla favoriter!

2. Leave in-spray, OI All In One Milk – Davines

Kontrollera friss, göra håret mjukt, enklare att reda ut och mindre frissigt – OI All In One Milk från Davines är, precis som namnet tyder, en riktig multiprodukt som är ett riktigt måste i badrumsskåpet! Den lätta sprayen har en otrolig doft, tynger inte ner längderna och skyddar också mot värme. Håret är enkelt att reda ut, blir mjukt och glansigt och friss är helt borta. Produkten känns också dryg – och är väldigt prisvärd.

OI All In One Milk kan du läsa mer om och köpa här (reklamlänk).

3. Leave in-kräm, No.6 Bond Smoother – Olaplex

Jag vågar hävda att No.6 Bond Smoother är en av tidernas bästa leave in-krämer. Krämen gjorde sådan märkbar skillnad på mina slitna strån att min frisör frågade vad jag gjort. Leave in-krämen är så otroligt dryg att produktmängd i storlek av en ärta nästan kan kännas för mycket. Skinande längder, noll friss och på sikt också tjockare längder – här är krämen som gör allt!

No.6 Bond Smoother kan du läsa mer om här (reklamlänk).

leave in kräm bästa hårvård vårdande kräm för håret
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Här är vårens hårtrender 2022Brand logo
Här är vårens hårtrender 2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons