77 semestertips sommaren 2021 – drömresmål för hemestern

djäknesundet, talldungen och falkenbergs srandbad

Stränder med utlandskänsla, beachhotell, mysiga B&B, svenska vingårdar, fantastiska naturupplevelser och bästa vandringslederna – här är sommarens maffigaste hemesterguide!
08 april, 2021
8 härliga hemestertips
1:56

Efter reklamen: 8 härliga hemestertips

(1:56)

Slå på ljud

Det blir ännu en sommar i Sverige för de flesta av oss. Och kollar man in den här listan på svenska guldkorn inser man att det är en riktig vinstlott! Här har vi samlat några av våra allra bästa tips i sommar-Sverige:

10 tips för en stilsäker och smidig hemester i sommar!

Svenska stränder med utlandskänsla

Visste du att även Sverige bjuder på vita puderstränder, turkosgröna kalkbrott och kristallklara, aquablåa vikar? Kolla in de här helt otroliga badplatserna runt om i landet!

9 helt magiska badplatser i Sverige

Sveriges bästa beachhotell

Även om man förmodligen inte kan, eller vill åka utomlands i sommar, kan det vara härligt att boosta semesterkänslan lite med pool, glassig loungekänsla, god mat och närhet till havet. Var hittar man det bäst? På ett av landets alla lyxiga strandhotell så klart!

Maxa semesterkänslan på Sveriges bästa beachhotell

Vingårdar i Sverige

Svenska viner är på uppgång! Vi har listat fem vingårdar med extraordinär charm, som bjuder på allt från mysiga gårdshotell och trevliga restauranger till lyxigt spa och glamping.

Här hittar du fem svenska vingårdar med det lilla extra

Mysiga B&B och utflyktsmål i Skåne

Letar du efter ett lantligt boende i Skåne som har både stilfull design och personlig charm? Här tipsar vi om tio mysiga gårdshotell, boutiquehotell och Bed and Breakfasts – perfekta för en weekend.

10 mysiga gårdshotell och boutiquehotell i Skåne

Mysiga B&B och utflyktsmål på västkusten

Västkusten bjuder på många pittoreska nedslag i form av såväl charmiga restauranger och caféer, storstadsliv, sommarstadsliv, långa stränder och varma klippor. Vill du upptäcka västkustens pärlor tipsar vi om nio charmiga boenden, som alla har det lilla extra –och är perfekta utgångspunkter för mysiga utflykter.

9 charmiga och annorlunda B&B och hotell på västkusten

Skärgårdsguide – 12 härliga öar

Lockar Stockholms skärgård i sommar? Här tipsar vi om 12 magiska öar och vad som är grejen med var och en av dem: Från krogliv till vita sandstränder.

12 öar du inte vill missa i Stockholms skärgård

Vandra med guldkant

Är du sugen på att vandra några dagar i sommar, men vill slippa släpa på tung packning och istället mötas av en skön säng, god mat och lite extra lyx när du kommer fram? Här hittar du tips på fina vandringsleder och boende med stil i närheten.

Lyxvandra – 20 tips med guldkant på mat och övernattning

Sveriges bästa Naturupplevelser

Sverige är fullt av häpnadsväckande platser och storslagna naturupplevelser, från Kungsleden i Lappland till Digerhuvud på Gotland.

9 storslagna naturupplevelser i Sverige

Foto: TT/Respektive resmål/Instagram