Måndag:
PASTA CARBONARA MED SKINKA OCH ROSTAD BRYSSELKÅL
Känns måndagen lite extra tung? Smaksätt med lite tryffelolja!
Till recept>>
Tisdag:
PANERAD FISK MED FÄNKÅLSSALLAD OCH PEPPARROT
Klassisk mat med nya spännande tillbehör!
TILL RECEPT>>
Onsdag:
PIZZA MED SPENAT OCH LUFTTORKAD SKINKA
Lyxig variant med ricotta i botten istället för tomatsås.
Till recept>>
Torsdag:
VEGOGRYTA MED RIS, APRIKOS OCH MANGO CHUTNEY
Mustig och god med många härliga tillbehör att välja mellan.
Till recept>>
Fredag:
FISKGRYTA MED TORSK OCH MUSSLOR och TÅRTA MED CHOKLADGRÄDDE OCH KAFFEGLASYR
En fiskgryta gör sig alltid bäst i sällskap med ett riktigt gott bröd och en klick aioli. Runda av veckan med en maffig tårta – som enkelt görs på färdiga tårtbottnar!