Fräsch 3-rättersmeny med vårens smaker

3 rätters meny för ljusare tider

Fira in våren, ljuset och den kommande värmen med en härlig trerättersmeny med finstämda smaker från den bästa säsongen!
02 mars, 2021

När solen och värmen kommer vill vi äta lättare mat, gärna med vårens primörer som huvudingrediens.

Risotto går att variera in i oändligheten och passar utmärkt att servera i mindre portioner som en enkel förrätt. Morot och spenat gör den både smakrik och färgrik. Att tillaga lax i ugnen är enkelt samtidigt som du kan fokusera på annat; som att göra en chokladpaj med karamell och havssalt – en magisk kombo som ingen kan motstå!

VÅRIG risotto med PRIMÖRer

Fräsch och lätt risotto med säsongens fina primörer.

Till recept>>

Laga vårig primör-risotto

ÅNGAD LAX MED KRONÄRTSKOCKSHJÄRTAN OCH OLIVER

Lax som tillagas med vitt vin under folie blir extra saftig och fin. Lättlagad vardagslyx för den stressade!

Till recept>>

Så gör du ångad lax med kronärtskockshjärtan och oliver

CHOKLADPAJ MED KARAMELL OCH FLINGSALT

Sött och salt i en härligt oemotståndlig chokladpaj. Det är omöjligt att bara ta en bit!

Till recept>>

Så gör du chokladpaj med karamell och flingsalt

LÄS MER:

3 recept på lättlagade och lyxiga vardagsrätter

Vårig meny med säsongens smaker

Supersnabb vegetarisk festmeny