När solen och värmen kommer vill vi äta lättare mat, gärna med vårens primörer som huvudingrediens.
Risotto går att variera in i oändligheten och passar utmärkt att servera i mindre portioner som en enkel förrätt. Morot och spenat gör den både smakrik och färgrik. Att tillaga lax i ugnen är enkelt samtidigt som du kan fokusera på annat; som att göra en chokladpaj med karamell och havssalt – en magisk kombo som ingen kan motstå!
VÅRIG risotto med PRIMÖRer
Fräsch och lätt risotto med säsongens fina primörer.
Till recept>>
ÅNGAD LAX MED KRONÄRTSKOCKSHJÄRTAN OCH OLIVER
Lax som tillagas med vitt vin under folie blir extra saftig och fin. Lättlagad vardagslyx för den stressade!
Till recept>>
CHOKLADPAJ MED KARAMELL OCH FLINGSALT
Sött och salt i en härligt oemotståndlig chokladpaj. Det är omöjligt att bara ta en bit!
Till recept>>
LÄS MER:
3 recept på lättlagade och lyxiga vardagsrätter