Artikeln innehåller reklamlänkar

7 snygga vinglas i plast

snygga vinglas i plast

Vinglas i plast behöver inte vara fula. Vi tipsar om 7 snygga plastglas som platsar lika bra på picknicken, båtfärden eller studentfesten.
01 april, 2021

Vin må smaka bäst i ett bra vinglas. Men ibland är en ett plastglas det bästa alternativet. På sommarens alla utomhusfester är det ju helt klart så. Men nu behöver inte plastglas betyda fula, tjocka varianter utan det finns gott om fina och bra vinglas i plast. Här är vår sju favoriter:

GULDIGA VINGLAS I PLAST FRÅN MY PERFECT DAY

Ett vinglas som passar perfekt om ni vill lyxa till det lite ute på picknicken i parken eller varför inte vid poolen eller på balkongen? Läs mer om glaset och köp det här (länk till My perfect day).

guldiga vinglas

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

VINGLAS MED TEXTEN "ROSÉ ALL DAY"

Ett stilrent vinglas utan fot som passar perfekt till picknicken och håller sig stabilt på filten. Det finns att köpa här (länk till My perfect day).

vinglas för picknick

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

ENKELT OCH SNYGGT VITVINSGLAS FRÅN BODUM

Det har en klassisk kupa med fot och är gjort för vitt vin. Läs mer och köp här (länk till butik)!I serien finns det även rödvinsglas i plast här (länk till butik).

Rökfärgat glas med mönster från Koziol

Ett okrossbart och repfritt tumblerglas i snygg och modern design. Passar lika bra som vattenglas som till annan dryck. Läs mer och köp här! (länk till Åhléns)

Supersöta vinglas med låg fot från Sagaform

De har ett kristallformat mönster och passar till såväl vin som andra läskande drycker. Läs mer och köp här! (länk till Cervera)

Champagneglas med ett budskap från Koziol

Om ni planerar em möhippa, överaskningsfest eller bara vill skicka med ett budskap till dina nära och kära så har Koziol roliga champagneglas med olika budskap, till exempel det här med GRL PWR. Läs mer och köp här! (länk till Åhléns)

Genomskinligt kristalliknande glas från Koziol

Även de här glasen från Koziol är såväl repfria som okrossbara och är snygga nog att användas till alla olika tillfällen. Läs mer och köp här! (länk till Åhléns)

Klassiska champagnekupor från Bodum

Champagnekupor ger genast en ännu lyxigare känsla till champagnen, det mousserande vinet och till och med dessert, som du också kan servera i de här snygga glasen. Läs mer och köp här! (länk till butik)