Artikeln innehåller reklamlänkar

7 snygga vinglas i plast

snygga vinglas i plast

Vinglas i plast behöver inte vara fula – tvärtom! Vi tipsar om 7 snygga plastglas som platsar lika bra på picknicken och båtfärden som studentfesten och midsommarfirandet.
01 april, 2021

Vin må smaka bäst i ett bra vinglas. Men ibland är en ett plastglas det bästa alternativet. På sommarens alla utomhusfester och firanden är det ju helt klart så. Men nu behöver inte plastglas betyda fula, tjocka varianter utan det finns gott om fina och bra vinglas i plast.

Undvik glaskross genom att välja en variant i plast som håller länge – nedan har vi samlat våra favoriter.

Att välja vinglas i plast istället för glas har flera fördelar – förutom att du slipper oroa dig för glaskras i trädgården, på uteplatsen eller vid poolkanten kan du enklare stapla dem i diskmaskinen utan att oroa dig för att de ska gå sönder. Dessutom är de betydligt enklare att packa och bära om ni ska iväg på picknick eller annan utflykt – spana även in årets finaste picknickkorgar och picknickfiltar!

Vinglas i plast

Vinglas i plast är med andra ord det perfekta valet för firanden som studentmottagningen eller examensfesten, sommarfesten, midsommarfirandet och födelsedagsfesten. Här nedanför kan du spana in våra favoriter!

Guldiga vinglas i plast

Ett vinglas som passar perfekt om ni vill lyxa till det lite ute på picknicken i parken eller varför inte vid poolen eller på balkongen? Förutom denna guldfärgade variant finns glaset även u silver, läs mer och köp det här (länk till My perfect day).

guldiga vinglas

Klicka på bilden för att komma direkt till glasen.

Vitvinsglas i plast från Bodum

Dessa enkla och snygga plastglas har en klassisk kupa med fot och är gjort för vitt vin. Läs mer och köp glasen här (länk till Nordic Nest). I serien finns det även rödvinsglas i plast här (länk till butik).

Vitvinsglas i plast från Bodum

Klicka på bilden för att komma direkt till glasen.

5 steg till årets härligaste sommarfest – dekorationer, teman och tips

Vinglas i plast med mönster

Ett okrossbart och repfritt vinglas i snygg och modern design. Passar lika bra till vin som till annan dryck. Läs mer och köp glasen här (länk till Åhlens).

Vinglas i plast med mönster

Klicka på bilden för att komma direkt till glasen.

Champagneglas i plast

Varför kompromissa med designen när det kommer till hur du serverar bubblorna? Dessa champagneglas har en vacker form och är gjorda i hårdplast. Läs mer och köp champagneglasen här (länk till My perfect day).

champagneglas i plast från My Perfect Day

Klicka på bilden för att komma direkt till glasen.

Vinglas i plast med låg fot från Sagaform

Dessa supersöta vinglas har ett kristallformat mönster och passar till såväl vin som andra läskande drycker. Läs mer och köp glasen här (länk till Åhlens).

låga vinglas på fot

Klicka på bilden för att komma direkt till glasen.

Klassiska champagnekupor i plast från Bodum

Champagnekupor ger genast en ännu lyxigare känsla till champagnen, det mousserande vinet och till och med dessert, som du också kan servera i de här snygga glasen. Läs mer och köp glasen här (länk till Nordic Nest).

champagnekupor i plast

Klicka på bilden för att komma direkt till glasen.

Stor guide: Så fixar du en lyckad fest

Vinglas i plast med text

Ett stilrent vinglas utan fot med texten "Rosé all day" som passar perfekt till picknicken och håller sig stabilt på filten. Det finns att köpa här (länk till My perfect day).

vinglas för picknick

Klicka på bilden för att komma direkt till glasen.

5 Sommardrinkar du inte vill missa
0:57

Efter reklamen: 5 Sommardrinkar du inte vill missa

(0:57)

Slå på ljud