Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

12 fina picknickkorgar för sommarens utflykter

09 apr, 2024 
AvStina Meyerson
picknickkorg 2024
Äntligen är picknicknicksäsongen tillbaka! Kom ihåg att nästintill varje måltid enkelt kan bli en picknick – bara ta med din favoritmat i en korg och bred ut en filt på gräset. Här listar vår shoppingredaktör 12 snygga, praktiska och rymliga picknickkorgar, som gör din utflykt både smidigare och mysigare.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En härlig picknick i vår- eller sommarsolen är sannerligen svårslagen!

Samla ihop lite god plockmat i en korg och bred ut picknickfilten på ängen, i parken eller på stranden. Det behöver faktiskt inte vara så komplicerat att få till en picknick, utan det kan också räcka med att packa med lite kylskåpsrens och ta sig ut. Bara att avnjuta måltiden utomhus kan verkligen sätta guldkant på vardagen under vår- och sommarmånaderna.

Någonting som emellertid alltid är bra att ha, för att enkelt och smidigt kunna slänga ihop en picknick, är en praktisk picknickkorg. Utöver att du enkelt får med dig allt du behöver i korgen, kan den givetvis också vara en fröjd för ögat och bidra med en pittoresk och mysig stämning.

Klicka på bilden för att komma direkt till picknickkorgen.

picknickkorg – 12 snyggaste varianterna 2024

Är du på jakt efter en snygg picknickkorg att använda år efter år? Här listar ELLE Decorations shoppingredaktör Stina Meyerson sina favoriter som finns i butik just nu.

Annons

Flätad jutekorg

Venture Home

Korg i flätad jute med praktiska handtag, som finns att köpa på Ellos Home. Du kan använda korgen till picknicken på sommaren, och som en snygg inredningsdetalj under det kallare halvåret.

Picknickkorg med långa handtag

House Doctor

Vacker väska från House Doctor i flätad gran och papper, som är perfekt för picknicken. Väskan är rymlig och har två långa handtag så att du kan bära den över axeln. Väskan kommer i ett set med två olika storlekar.

Picknickkorg i jute

Granit

Handgjord korgväska i slitstarkt naturmaterial, som rymmer allt du behöver för en härlig picknick. Väskan har rejäla bärhandtag, så att du enkelt kan bära med dig den på utflykten.

Annons

Klassisk picknickkorg

Lexington

Klassisk picknickkorg från Lexington, med en pittoresk och tidlös design. Korgen har dubbla öppningar för enkel åtkomst, bekväma handtag och ett klassiskt foder.

Picknickkorg med lock

Deco Nord

Luftig fyrkantig picknickkorg av vattenhyacint, med lock och längre handtag – så att den enkelt går att ta med på utflykten.

Picknickkorg med runda former

Nicolas Vahé

Korg i oval form från Nicolas Vahé, gjord i sjögras. Korgen har en praktisk design och ett långt handtag.

Annons

Stilren picknickväska

Ferm Living

Elegant tygväska från danska Ferm Living, tillverkad i 100% PET-tyg, med handtag och inre påsar i ekologisk bomull. I den praktiska väskan får du plats med tallrikar, koppar, bestick och godsaker – tack vare de tillhörande påsarna. Väskan passar också utmärkt till stranden.

Klassisk korg med lock

HAY

Picknickkorg från danska HAY i en klassisk, tidlös stil. Korgen är gjord i raffia och har två längre praktiska handtag.

Tålig flätad picknickkorg

Dixie

Picknickkorg av hållbart sjögräs, som är tåligt nog för sommarens alla utflykter. Väskan är flätad för hand, vilket gör varje väska unik. Säljs i tvåpack.

Annons

Röd picknickkorg i plast

Hinza

Vinröd väska från Hinza, som tillverkas i Hillestorp i Småland. Hinzaväskan är tillverkad av plast som görs av sockerrör, och kan användas till mycket – exempelvis till en picknick.

Naturvit picknickkorg

Dixie

Flätade väskor i jute med minimalistisk design och två långa handtag så att du kan bära dem över axeln. Väskorna säljs i tvåpack och finns också i en mörkare färg.

Se mer:

Enkla grönsaker att odla på balkongenBrand logo
Enkla grönsaker att odla på balkongen



Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons