Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

8 fina picknickkorgar för sommarens utflykter

Picknicksäsongen är äntligen här! Frukost, lunch, middag, fika – ja allt kan nästan bli en utflykt. Ta med dig dina godsaker ut i solen i vackra, praktiska och rymliga picknickkorgar.
01 april, 2020

Semestra på din egna tomt eller balkong, åk till stranden eller sätt dig på en mysig äng. Picknickar kan avnjutas nästan överallt och med vem som helst, det viktigaste är att ha något skönt att sitta på samt härlig mat. ELLE Decoration listar 8 fina picknickkorgar – allt från den långa och stora utflykten till den lilla och spontana!

1. Picknickkorg med lock, Åhlens

Picknickkorg åhlens

En stilsäker och naturnära korg för den stora utflykten. Med lock och läderhandtag blir den både säker och lätt att bära. Klassisk, snygg och rymlig. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

2. Korg i sjögräs, Indiska

Korg av sjögräs Indiska

En korg i härliga färger som är flätad för hand. Både snygg och praktisk att ha som picknickkorg på utflykterna i solen. Köp den här (reklamlänk från Apprl).

3. Korg i canvas, Åhlens

Picknickkorg Åhlens canvas

En snygg och rymlig korg i fint mönster. Den är gjord av tålig canvas och har fällbara handtag så den kan fällas ihop inte ta någon onödig plats. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

4. Väska, Dorre

Picknickväska Dorre

Kylväska och picknickkorg i ett. Den här väskan är inte bara snygg utan även rymlig och kyler maten under de längre utflykterna. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

5. 2 korgar, Dixie

Korgar från Dixie

Två supersnygga och trendiga korgar i stilren design som passar utmärkt till picknicken. De olika storlekarna gör att du kan välja korg beroende på hur mycket du ska ha med dig eller packa en rejäl picknick i dem båda. Köp dem här (reklamlänk från Adtraction).

6. Korg, Scandinavian Home

Korg från Scandinavian Home

Ibland vill man ha en mindre picknickkorg och den här korgen är perfekt för den lilla picknicken. Den har tillräckligt med rum för en picknick med frukost, plock eller fika. Den är även snyggt flätad i en härlig färg. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

7. Picknickryggsäck, Dorre

Picknickryggsäck dorre

Kanske föredrar du ryggsäck? Denna picknickväska är bra om man ska gå långt eller bara föredrar en ryggsäck framför en väska. Rymlig, smart designad och snygg. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

8. Picknickkorg, Clas Ohlson

Flätad korg Clas Ohlson

Klassisk picknickkorg som alltid går hem. Den är flätad i trä och har vikbara handtag. Klassisk, användbar och lite romantisk. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER:

7 fina platser för en picknick i Stockholm

9 steg till den perfekta picknicken

12 snygga och miljövänliga alternativ till plast på picknicken