Festmeny med säsongens finaste råvaror – 5 recept

Festmeny med säsongens finaste råvaror – 5 recept

Säsongens råvaror som fisk, rotsaker och kål blir till en festmeny i väntan på våren, med allt från frasigt friterade örter till en charmerande god chokladpaj.
24 februari, 2023
Middag hos Wood: Dukning
2:24

Efter reklamen: Middag hos Wood: Dukning

(2:24)

Slå på ljud

Ta tillvara på säsongens finaste råvaror och bjud in till en riktig fest. Låt gästerna börja med frasigt god kryddörtstempura och en syrlig tranbärsspritz till. Till förrätt blir den krispiga rösti med crème fraiche, gräslök och romen som gästerna föredrar. Men varmrätten är ändå den som kommer imponera mest, nämligen den engelska klassikern fish & chips med rotfruktspommes, rödbetsslaw och tartarsås – allt hemgjort! Till kaffet bjuds det på en mäktigt god chokladpaj med äpple och vispad grädde. Smaklig måltid!

KRYDDÖRTSTEMPURA och tranbärsspritz

Frasiga små godsaker, perfekta som tilltugg till en syrlig fördrink.

Till recept>>

Starta middagen med kryddörtstempura och en tranbärsspritz
Skovdal Nordic
Lättlagad trerättersmeny med lyxig twist – signerad Catarina Köning

RÖSTI MED ROM

Krispig förrätt med crème fraiche, gräslök och valfri rom.

TILL RECEPT>>

Rösti med rom och crème fraiche är en uppskattad förrätt
Skovdal Nordic

Fish & chips med rödbetsslaw och tartarsås

Definitivt rätten du ska laga om du vill imponera för här gör du allting själv!

Till recept>>

Imponera på gästerna med fish & chips med rödbetsslaw och tartarsås
Skovdal Nordic
Skäm bort någon du håller kär med lyxig trerätters

BRYSSELKÅLSALLAD MED ÄPPLE

En frisk sallad som hör hemma på alla buffébord framöver.

Till recept>>

Överraska med en frisk brysselålsallad med äpple
Skovdal Nordic

CHOKLADPAJ MED ÄPPLE

Äpplet ger den mäktiga desserten den där lilla syrligheten som den behöver!

Till recept>>

Festmenyn avslutas med en läcker chokladpaj med äpple
Skovdal nordic
Bjud på mysig plockmiddag – 4 svårslagna recept