Veckohoroskop vecka 10 4/3-10/3

01 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
veckans horoskop vecka 10 2024
Felicia Stålkrantz Baurén
Veckan avslutas med en kombination av Nymåne och Supermåne. Det är något som kommer att påverka oss alla men särskilt vattentecken. Se vad som händer i ditt horoskop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärnteckenBrand logo
Så dejtar du bäst - utifrån ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds tumultartat och du kan känna både oro och hopp de första dagarna den här veckan. Det finns en energisk energi som tvingar dig framåt trots att du är in i själen trött. På onsdagen försvinner den här kliande känslan av att saker snart är för sent och du går in i en mer harmonisk fas. Torsdagen kan bjuda på en del problem som har med arbetet att göra. Det handlar främst om bristen på kommunikation. Fredagen och lördagen blir bra dagar för kulturella aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Veckan inleds med en ganska drivande energi som får dig att uträtta mycket på kort tid. Tisdagen och onsdagen handlar inte bara om att vara effektiv på jobbet utan att även styra upp din fritid. På torsdagen är du ganska trött och unnar dig en paus från all press och stress. Fredagen handlar om vänskap, om att hålla fast vid varandra och om en del skvaller. Lördagen blir ganska lugn, du tar en sak i taget. Under söndagen jobbar du på att etablera en kontakt med en person vars hjälp du behöver.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du generaliserar en hel del under måndagen och tisdagen vilket kan ställa till en del problem. Onsdagen bjuder på motstånd från en kollega som inte gillar att samarbeta. Här måste du visa att du kan vara lyhörd. Torsdagen blir en rolig och aktiv dag då du är ovanligt öppen för nya idéer. Fredagen handlar om ett möte med en väldigt fascinerande person medan lördagen bjuder på en kamp mot klockan. Söndagen blir en bra dag då du prioriterar att umgås med en eller flera vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir en dag där du fokuserar på att jobba smart och helst själv. Tisdag till torsdag handlar om att passa in och att hitta din plats i en större grupp. På fredagen kan ditt temperament vakna till liv och det finns en risk att du brusar upp mot fel person. Lördagen handlar om nya insikter och ett moget beslut. På söndagen är det Nymåne och Supermåne vilket kan locka fram känslor som du trängt bort för att du inte haft tid att bearbeta dem. Nu väller allt upp till ytan igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan smart, men fokus på ett visst mål. Tisdagen och onsdagen blir produktiva dagar där du har högt tempo. Undvik en kollega som har en tendens att orsaka problem. Torsdagen handlar om en räkning som inte är betald. Fredagen och lördagen blir roliga dagar där du gärna umgås med nya, lite trendig bekanta. Du dras med i deras tempo och det blir en minnesvärd upplevelse. Söndagen handlar om att landa i dig själv och inse vem du egentligen är innerst inne.

Jungfrun 23/8-22/9

Du inleder veckan med dubbel jord vilket är bra om du är på väg att lansera nya idéer. Du tänker väldigt rationellt de här dagarna och du har hög koncentrationsförmåga. På onsdagen ska du inte irritera dig på en person som alltid kommer med dåliga ursäkter när hen är sen. Torsdagen och fredagen handlar om personlig utveckling och om nöjen. Lördagen blir en familjedag där du prioriterar dina nära. Under söndagen har du lätt för att sväva iväg i dagdrömmar om framtiden.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det finns massor av energi och målmedvetenhet i ditt tecken i början av veckan så ska du fatta beslut bör du göra det från måndag till onsdag, sedan kommer du bli ditt vanliga, lite veliga jag igen. Torsdagen handlar om att våga ta kontakt med främlingar och ta för sig i obekväma situationer. Fredagen bjuder på en del skvaller, men också en hel del värme och vänskap. Under lördagen utmanar du din fysik på ett nytt sätt. Söndagen handlar helt och fullt om ren återhämtning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är ganska uppmärksam på en person som du stör dig på i början av veckan. Tisdagen handlar om att se detaljer, något du kan tycka är tråkigt. Onsdagen och torsdagen blir roliga dagar då du utmanar dig själv inom ett helt nytt område. Du vill visa att du kan tänka trendigt och annorlunda. Fredagen handlar om att landa i en idé som smugit sig på dig den senaste tiden. På lördagen ska du öva dig i att säga nej medan söndagen handlar om att bejaka dina drömmar och satsa på din passion.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill verkligen få upp tempot i början av veckan, men något inom dig sätter käppar i hjulet för dig. Måndag till onsdag finns det ett starkt inflytande från jord som kräver att du är noggrann och detaljerad snarare än snabb. På torsdagen kommer du ikapp både i handling och i tanke. Fredagen handlar om att ha kul och att träffa nya, spännande människor. På lördagen håller du på att göra en dålig affär men du stoppar dig själv i sista minuten. Söndagen handlar om en äldre släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Du inleder veckan med dubbel energi från ditt eget tecken vilket underlättar i allt som har med arbete, karriär och framtidsdrömmar att göra. Det är bra dagar att söka nytt arbete, kurser eller vidareutbildningar. Under torsdagen känner du dig lite osäker på ett samtal eller sms som du får. Du anar att det finns saker att läsa mellan raderna men du är osäker på vad. Fredagen handlar om nöjen och en ny bekantskap medan lördagen bjuder på en återträff av något slag. Söndagen blir väldigt lugn.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du inleder veckan väldigt trött. Du har mycket att göra men du är i osynk med sömn och mat. Här gäller det att komma in i rytmen så fort som möjligt. Tisdagen och onsdagen fokuserar på ekonomiska beslut medan torsdagen blir en avslappnande dag där du mest kan se på och lära istället för att agera. Fredagen handlar om en fysisk eller inre resa. På lördagen försöker du komma ikapp medan söndagen bjuder på en skönt utflykt. Det blir en bra avslutning på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en oro i ditt tecken som kommer att hålla i sig hela vägen fram till Supermånen på söndagen. Du är extra känslig för Månens faser och därför reagerar du starkt när Månen är så nära Jorden som den är just nu. Måndag till onsdag dämpas oron av ett inflytande från jord. På torsdagen har du lätt för att lära dig nya saker och tänka annorlunda. Fredagen handlar om lysande idéer och att våga ta plats. På helgen fokuserar du på dig själv och på att hitta den väg du vill gå.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons