Månadens horoskop mars 2024

15 feb, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Månadens horoskop mars 2024
Månadens horoskop för mars 2024 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #4 - ElementenBrand logo
ELLE Astro #4 - Elementen

Väduren 21/3–19/4

Du inleder Mars med en vilja att passa in. Känslan växer fram till nymånen den 10:e då du plötsligt vänder och inte vill anpassa dig alls. Efter nymånen blir du både envisare och starkare i din tro på dig själv. Mitten av perioden bjuder på en utmaning som har med arbetet att göra. Slutet på mars kan upplevas som lite lugnare. Då finns utrymme både för självrannsakan och en kortare semester.

Oxen 20/4–20/5

Mars bjuder både på hårt arbete och en möjlighet att ta det lite lugnare och landa i 2024. Fram till nymånen lägger du mycket energi på jobbet, du vill skapa hållbara rutiner. Efter fokuserar du mer på ditt välbefinnande. Det här är en period då du är mycket utomhus. Våren är alltid speciell för Oxen och just den här våren blir en nystart för dig.

Annons

Tvillingarna 21/5–20/6

Du inleder mars med en ny tro på dig själv. Det blir en rolig period, både privat och på jobbet. Mars blir fysisk på många sätt. Du arbetar gärna med kroppen och är väldigt fysisk i dina relationer. Under mitten av mars kan nyheter förändra ett val du är på väg att göra. Slutet på perioden bjuder på familjegemenskap och miljöombyte.

Kräftan 21/6–22/7

Du inleder perioden med prestationsångest. Du vill så gärna visa vad du kan. Under nymånen den 10:e förändras mycket inom dig. Det blir inte lika viktigt att prestera, du sätter ditt välmående först istället. Nästa transformation sker kring fullmånen den 25:e, då bestämmer du dig för en ny väg i ditt liv. Mars avslutas med påsken – en efterlängtad vardagspaus.

Lejonet 23/7–22/8

Du inleder mars med bra energi. Du vill leva mer naturnära och det ­underlättar när dagarna blir längre. Hela perioden handlar mycket om utomhusaktiviteter. Du rör gärna på dig och känner att dina nya, goda vanor gör dig både mer harmonisk och friskare. Det här är inte en period då du fokuserar speciellt mycket på jobbet. Det är familj, vänner och du själv som gäller.

Annons

Jungfrun 23/8–22/9

Det finns en vilja att sätta igång med nya saker den här perioden. Det kan vara jobbet, ett privat projekt eller att du ger dig själv mer utrymme till en kreativ hobby. Fram till fullmånen den 25:e lunkar det mesta på i maklig takt. Efter den 25 förändras mycket på samma gång, både privat och på jobbet. Det kan bli lite stressigt för den förändringsovilliga Jungfrun. Tänk på att saker ofta sker av en anledning.

Vågen 23/9–22/10

Mars inleds med både förvirring och en hel del känslor. Den situation du befann dig i under förra perioden vill inte ge med sig, snarare växer dina känslor sig starkare med tiden. Vid nymånen når ditt känsloliv sin kulmen. Du kan uppleva både glädje, tillfredsställelse och en del stress på samma gång. Mot slutet av perioden faller alla pusselbitar på plats och du går in i en mycket harmonisk fas.

Annons

Skorpionen 23/10–21/11

Mars handlar om att hitta tillbaka till rutiner, något som Skorpionen kan uppleva som lite jobbigt. Du blir gärna rastlös, särskilt på senvintern och ditt behov av sol kan göra att du blir lite grinig periodvis. Om du kan ska du försöka vara utomhus i dagsljus så mycket som möjligt, det kommer att ge dig ny energi. I mitten av perioden möter du en person som får dig att tänka på din vardag på ett helt nytt sätt. Hen inspirerar dig.

Skytten 22/11–21/12

Du lever fortfarande på förra periodens fullmåne. Det finns ett driv och en kraft i ditt tecken som inte funnits där tidigare. Du är inte bara energisk, du har tydliga mål och fokus på framtiden. Mitten på perioden handlar om ekonomin och om en investering du planerar. Slutet på mars blir lite lugnare. Här finns utrymme för en ny hobby eller ett gammalt intresse.

Stenbocken 22/12–19/1

I mars landar du i en helt ny verklighet. Du har skapat rutiner under våren som du trivs med och har långsamt börjat bygga upp ett stabilt kontaktnät. Mars handlar om att skörda frukterna av ditt engagemang och din målmedvetenhet. Perioden kretsar även kring något du planerar att göra eller en riktigt härlig resa mot slutet av perioden.

Annons

Vattumannen 20/1–18/2

Mars handlar mycket om friluftsliv. Det blir en rolig period där du växer både i engagemang och kunskap. Du prioriterar familjen och det beror på ett litet tillskott av något slag. Det kan vara ett djur eller något annat som får familjen att växa. Slutet av mars handlar om påsken och att göra saker tillsammans.

Fiskarna 19/2–20/3

Du inleder mars med en massa härlig energi. Det finns inget stopp på varken idéer eller engagemang. Efter nymånen den 10:e lugnar det ner sig lite men det är viktigt att du lyssnar på kroppen och pausar om du behöver det. Mot slutet av perioden kommer en månförmörkelse och fullmåne som får dig i inre balans igen. Sista veckan i mars blir intressant, du möter nya människor och lär dig mycket om dig själv.

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons