Månadens horoskop december 2022

09 nov, 2022 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Horoskop astro för december 2022
Månadens horoskop för december 2022 är här! ELLEs månadshoroskop skrivs av Felicia Stålkrantz Baurén och uppdateras varje månad.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Video: Lär dig tyda ditt birth chart:

Så lär du dig att tyda ditt Birth ChartBrand logo
Så lär du dig att tyda ditt Birth Chart

Väduren 21/3-19/4

Även om du fortfarande inte är på topp fysiskt eller psykiskt går det mot ljusare tider för din del. Julen närmar sig och december bjuder på en omväxlande pyttipanna av fester, mingel och sociala tillställningar. När pepparkaksbaken avlöser varandra har du lättare att tränga undan dystra tankar och vara mer i nuet. Nyår blir en sprakande avslutning på året.

Oxen 20/4-20/5

Det blir ett ganska kort lopp fram till jul för din del. Du har mycket som ska hinnas med både på jobbet och privat. Det finns också nya ekonomiska förutsättningar som gör att du tänker om lite när det gäller julmat och presenter. Har du möjlighet vilar du upp dig under mellandagarna och förbereder dig för en rejäl avslutning på ett märkligt år. Nyåret bjuder på en rolig och extravagant upplevelse.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

December blir en stressig månad då du ofta känner dig trött och utarbetad. Lägg till alla sociala krav och förberedelser inför de kommande helgerna. Du behöver pausa och hitta tid för dig själv. Bli inte frustrerad utan ta tillfället i akt och vila upp dig ordentligt. Det här är din kropps sätt att säga ifrån. Julen och nyåret blir stillsamma men varma och energigivande.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser fram emot december varje år och hela månaden handlar om julmys och bjällerklang. Du börjar gärna julpynta i slutet av november och det tillkommer nya traditioner varje år som du vill hålla liv i. Den här julen verkar en kär släkting eller vän vara frånvarande och det dämpar stämningen något. Nyår däremot blir roligare, glittrigare och mer galet än du någonsin kunnat föreställa dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du går in i december med en känsla av att du inte har kontroll. Det sker för många saker i omvärlden som du inte kan påverka och det inger dig en känsla av maktlöshet. Under december rinner lite av den här frustrationen av dig och du kan börja njuta av de kommande helgerna. Mitten av perioden bjuder på en hel del fest. Slutet av december ger dig årets galnaste men också roligaste upplevelse.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

December blir en av de bästa månaderna för Jungfrun det här året. Även du går en lite mer dämpad jul till mötes, men trots att det ligger färre paket under granen kan det här bli en av de bästa jularna i ditt liv. Det kan vara för att du fokuserar mer på familjen, värmen och gemenskapen än på att hålla liv i massor av traditioner som du egentligen inte ens gillar. Nyår blir ganska lågmäld men trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Det är dags att du börjar prioritera din hälsa. Nästa gång du blir sjuk stannar du hemma tills du är helt frisk och ett par dagar till, annars kommer du att känna dig utarbetad lagom till jul. Vad Vågen behöver just nu är rutiner och fasta tider. Ta inte på dig mer arbete den här perioden utan lyssna på vad din kropp försöker förmedla. Slutet på perioden handlar mycket om familjen och om att upprätthålla traditioner.

Skorpionen 23/10-21/11

För dig handlar december om att skapa nya vanor och vara sann mot dig själv. Du saktar ned när alla andra trappar upp tempot och tillåter dig att reflektera över livet och framtiden. December markerar slutet på en lång och intensiv period som har bjudit på både sött och salt. Du vet att du är redo för en förändring, nu ska du bara komma fram till när, var och hur ditt nya liv ska börja. Det är många beslut att fatta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går in i en rolig och glittrande period, men det är också en tid då det ställs många krav både privat och från din arbetsgivare. Under december är det bra om du klarar av att fokusera på en sak i taget. Det är när du försöker jonglera med arbete och de sociala bitarna i ditt liv samtidigt som du brukar få problem. När det gäller kärleken finns bara en regel, våga dela med dig av dina känslor och var inte rädd för att visa dem öppet. Kärleken är lite av din livlina när du känner dig stressad och trött. Att ha värme och trygghet i vardagen får dig att klara av vilka problem som helst.

Stenbocken 22/12-19/1

December blir en glittrig och sagolik månad, med överraskningar, nya vänner och annorlunda miljöer. Det blir inte en julmånad i traditionell bemärkelse, men en härlig period då du får chansen att testa något som kan ha med dina planer för framtiden att göra. Nyår blir en perfekt avslutning på 2022. Som singel kan det vara då du möter kärleken.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Förra perioden lärde du dig en nyttig läxa om behovet av att vila och ta hand om dig själv. Den här månaden är du inte lika benägen att säga ja till att ställa upp på andra. Du sätter dig själv i första rummet och skapar utrymme för vila och reflektion. Julen blir lite annorlunda, nya traditioner skapas. Nyåret handlar om att vara i nuet och bara ha roligt för en kväll. Den blir magisk.

Fiskarna 19/2-20/3

December inleds lugnt för att sedan öka i tempo. Frågan är om du hänger med när kraven ökar och dagarna känns oändligt långa. Här gäller det att hitta en balans mellan aktivitet och vila i vardagen. Under julen ska du sätta dig själv i första rummet. Du är trött efter en jobbig arbetsperiod och behöver all återhämtning du kan få för att fylla på med ny energi.

SE OCKSÅ: Destinationen att åka till baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
SE OCKSÅ: Destinationen att åka till baserat på ditt stjärntecken

Foto: Imaxtree

Annons