Kanelbullar

Kanelbulle, även kallad kanelsnäcka är ett av de vanligaste bakverken i Sverige. En klassisk kanelbulle innehåller vetemjöl, mjölk och jäst och fyllningen består av smör, malen kanel och pärlsocker. Sedan 1999 infaller Kanelbullens dag den 4:e oktober varje år. Här har vi samlat goda och enkla recept. Samt nya varianter av kanelbullen och andra produkter som smaksatts med dess goda smak.

Goda varianter av kanelbullen – 8 recept

Drinkar (ja drinkar!) bakverk och goda desserter!

H&M lanserar kanelbullekollektion – här är godbitarna

Vad sägs om rawboll-kanelbulle?

10 annorlunda recept till Kanelbullens dag

Kanelbullen är ett självklart inslag till fikat!

Dessertlikör med smak av kanelbulle & mjölk

En ny likör med smak av kanelbulle och mjölk!

Bullar med lemon curd och lakritssocker

Citron och lakrits är en grym kombination.

Smörbullar med karamellpopcorn

Ta dina smörbullar till nästa nivå genom att toppa dem med karamellpopcorn. Oväntat gott!

Kanelbullar med kardemumma

Kanelbullen har varit ett självklart inslag i den svenska fikakulturen ända sedan början av 1900-talet.

Kanelbullar med glasyr

Ett gott alternativ till pärlsocker.