mat och vinGyoza med ponzu och gurksalladGyoza är japanska dumplings – dippa gärna i ponzu och servera med en sesamsmakande gurksallad.
mat och vinBjud på japanska gyoza med sojadippGyoza är japanska knyten med lite tunnare deg än den vanliga dumplingdegen. Servera med en smakrik sojadipp och gärna en kall öl.
mat och vinGoda små knyten – 3 typer av dumplingsSmå goda rätter i paket, vem kan motstå det? Här är våra favoriter i form av pastaknyten, samosa och gyoza. Minipresenter till alla till middag!
mat och vinIndiska samosas med köttfärs, mangosallad och myntadippDet är inte konstigt att samosas är vardagsmat i Indien. Dessa små knyten med köttfärs är otroligt goda – särskilt om de dippas i frisk myntadipp!
mat och vinSå gör du japanska gyoza med fläskfärs och asiatisk kålsalladJapans dumplings – gyoza – görs traditionellt med fläskfärs och sedan både ångas och steks de. Dippa i söt chilisås och njut!
mat och vinDafgårds lanserar vegetariska färdigrätterDafgårds har lanserat en helt ny produktlinje med vegetariska färdigrätter. En av rätterna är helt vegansk, de övriga är lakto- eller lakto-ovo-vegetariska.