• MODE
  • BEAUTY
  • DECORATION
  • MAT & VIN
  • VIDEO
  • BLOGGAR
  • MEMBER
  • ELLE-GALAN 2025
PrenumereraLogga in
  • MINA INSTÄLLNINGAR
  • MODE
  • BEAUTY
  • ELLE-GALAN
  • DECORATION
  • – Hemma hos
  • – Gör det själv
  • – Trädgård
  • MAT & VIN
  • – Mat
  • – Dryck
  • – Bakning
  • – Vegetariskt
  • – Alla recept
  • VIDEO
  • BLOGGAR
  • MEMBER
  • HOROSKOP
  • – Dagens
  • – Veckans
  • – Månadens
  • – Årets
  • NÖJE
  • LIFESTYLE
  • HÄLSA
  • RESOR
  • PRENUMERERA
  • NYHETSBREV
  • KONTAKT
  • OM OSS
  • OM COOKIES
  • HANTERA PREFERENSER
  • ALLA ÄMNEN
  • VÅRA SKRIBENTER
  • CREATIVE STUDIO
  • LOGGA UT

Följ ELLE

Google nyheter
mat och vin

Experten: 9 tips för att sätta guldkant på din buffé

Karl Persson är källarmästare på Grand Hôtel.
mat och vin

Focaccia med oliver, fetaost och tomater

Focaccia i långpanna är fantastiskt gott!
mat och vin

Minipajer och baguetter till mingelpartyt

Perfekta tilltugg till mingelpartyt!
Annons
mat och vin

Cheesecake med pepparkakor och bär

Variera din cheesecake med pepparkaksbotten.
mat och vin

Frasiga frestelser fixar festen

mat och vin

Kalaspaj med cheddar och potatis

Den här matiga pajen går utmärkt förbereda.
mat och vin

Focaccia med rosmarin och svarta oliver

Focaccia är ett perfekt buffé- och plockbröd eftersom det inte behövs smör eller annat pålägg.
mat och vin

Filodegspaket med heta räkor och syltad ingefära

blogg

Lyxig lunch på Grand Hôtels veranda!

Annons
mat och vin

Nya numret ute nu!

123