ELLE-galan 2024 – se alla bilder från efterfesten

20 apr, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
Wilma Orr
Den 19 april på Grand Hôtel i Stockholm var det dags för galornas gala – ELLE-galan 2024. Efter en storslagen galaceremoni ledd av Mapei var det dags att fortsätta firandet. Se alla bilder från den kändistäta efterfesten här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2024: Best of röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2024: Best of röda mattan

ELLE-galan 2024 gick av stapeln den 19 april på Grand Hôtel i Stockholm och vi bjöds på magiskt röda mattan-mode, en storslagen prisceremoni och självklart en kändistät efterfest. I vimlet skymtades flera stora stjärnor som Nikita Uggla, Benjamin Ingrosso (tillika årets bäst klädda man!), Hedda Stiernstedt, Omar Rudberg, Molly Sandén och många fler.

I år bjöds gästerna på glass, champagne, lyxiga drinkar med och utan alkohol. Dansgolvet fullkomligt kokade och galans värdinna Mapei gästade dj-båset och bjöd på ett spontant framträdande.

Annons

Se bilderna från ELLE-galans efterfest

Foto: Wilma Orr, Olivia Huerta, David Jansson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons