Benjamin Ingrossos avslöjande om singellivet: ”Mycket jobb”

19 apr, 2024 
AvLouise Berglund
AvAino Oxblod
Benjamin Ingrosso på Elle-galan 2024.
Benjamin Ingrosso är mer populär än någonsin, och i sommar ska han ut på en stor arenaturné. På ELLE-galans röda matta visar han upp sin moderiktiga look – och berättar om livet som singel. "Det är mycket jobb, jag är glad att vara med mig själv när jag inte jobbar", säger Benjamin Ingrosso.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Benjamin Ingrosso om singellivet: "Glad att få vara med mig själv"Brand logo
Benjamin Ingrosso om singellivet: "Glad att få vara med mig själv"

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges allra hetaste artister – och en av landets mest moderiktiga kändisar. På ELLE-galan visar han upp en snyggt helsvart look med bar bringa och solglasögon.

För ELLEs Louise Berglund avslöjar Benjamin Ingrosso och hans stylist Dennis Bröchner en oväntad inspiration för kvällens look – nämligen en superhjälte. Benjamin Ingrosso är nämligen ett stort fan av DC Comics, alltså hemmet för Stålmannen, Batman, Catwoman och andra hjältar.

Annons

– Vi tänker alltid lite Batman, säger Dennis Bröchner.

Benjamin Ingrosso om singellivet

Artisten har flugit hem från sin pågående Europaturné bara för att gå på ELLE-galan, och avslöjar att han festade på en jazzbar till tidigt på morgonkvisten. Men att ha fullt upp är något Benjamin Ingrosso är van vid. Efter Europaturnén börjar han direkt med nästa sak.

– Då börjar vi med andra saker, som vi repar för, och sen är det sommarturnén, konstaterar ”Kite”-sångaren.

Annons

Den fullspäckade karriären gör att Benjamin Ingrosso inte hinner ha en relation – den lilla fritiden han har tillbringar han gärna ensam.

– Jag är singel. I vårat liv just nu känns det bra, för just nu har vi knappt tid att hänga. Det är mycket jobb, jag är glad att vara med mig själv när jag inte jobbar.

Omar Rudberg om att Young royals slut: "Bittersweet"Brand logo
Omar Rudberg om att Young royals slut: "Bittersweet"

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons