Här är modetrenden som dominerade röda mattan på ELLE-galan 2024

19 apr, 2024 
Stora modetrenden på ELLE-galan 2024.
ELLE-galan 2024 är officiellt igång och på plats på den 35 meter långa röda mattan stack storslagna gala-looks med släp ut som den stora modetrenden. Låt oss spana in kändisarnas looks!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så följer du Elle-galan 2024 liveBrand logo
Så följer du Elle-galan 2024 live

Årets stora modefest är igång – ELLE-galan 2024! För 26:e året i rad är vi på plats på Grand Hôtel Stockholm för att i vanlig ordning prisa och hylla branschens talanger.

Pst! Du har väl inte missat att du kan följa den spektakulära galaceremonin live här på elle.se och på ELLEs youtube? All information hittar du här!

Årets tema är modebranschens guldkorn och under galan ska hela 12 priser delas ut till svenska talanger och stjärnskott. Men redan innan ceremonin drog igång osade årets röda matta av stjärnglans! I år är det tydligt att gästerna har gått all in och även tolkat galans tema när det kommer till valet av look. Allt från glimnrande och färgsprakande kreationer till garderobens guldkorn syntes på den 35 meter långa mattan utanför hotellets entré. Låt oss ta en titt på kreationerna som stack ut – och modetrenden som dominerade!

Annons

ELLE-GALAN 2024 –

Storslagen gala-look med släp är årets stora modetrend på röda mattan

För andra året i rad har ELLE-galans röda matta tagit plats utanför Grand Hôtel Stockholm och nytt för i år är att den inte bara är bredare och snyggare, den är även 35 antal meter längre än tidigare år. Och trots att vädret inte visade sig från sin bästa sida denna glittriga fredag sken modegalans gäster som aldrig förr. Röda mattans stora modetrend var utan tvekan den storslagna stilen, närmare bestämt gala-looks toppade med släp.

Annons

Molly Sandén

Keyyo

Victoria Silvstedt

Robert Fredriksson och Emma Wiklund

Kenza Zouiten

Sara Biderman

Emilia De Poret

Mapei

Isabella Löwengrip

Carolina Gynning

Alice Bah Kuhnke

Annons

Etchell Dorkenoo

Edvin Törnblom

Peg Parnevik

Thérèse Hellström

Foto: David Thunander och Evan Pantiel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons