ELLE-galan 2024: Här kan du följa hela sändningen

10 apr, 2024 
Se ELLE-galans livesändning på Youtube
Foto: David Jansson, Olivia Huerta Bratteng, Wilma Orr
Snart är det dags för ELLE-galan 2024, som i vanlig ordning äger rum på Grand Hôtel i Stockholm. I år sänder vi galan live på ELLE.se. Här är allt du behöver veta för att ta del av allt exklusivt material från årets största modefest!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2024: Best of röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2024: Best of röda mattan

Den 19 april 2024 är ELLE-galan tillbaka – och som vi har längtat! Den exklusiva galan äger i vanlig ordning rum på Grand Hôtel i Stockholm dit landets största modeprofiler och kändisar vallfärdar för att inspireras, hyllas och fira svenskt mode när det är som bäst.

Här kan du se hela ELLE-galan 2024

ELLE-galan 2024 livesänds på Youtube och på ELLE.se. Här nedanför kommer du få se allt från röda mattan och från den spektakulära galaceremonin klockan 18.30 fredagen den 19 april.

Psst! Du kan också spana in oss på TikTok och Instagram där du kommer få livesändningar från röda mattan!

Annons

Datum för ELLE-galans livesändning 2024:

19 april 2024

Hålltider för ELLE-galans livesändning 2024:

18.30-19.30: Livesändning från röda mattan, leds av Amie Bramme Sey och Frida Argento

20.00-21.30: Livesändning från prisceremonin, leds av Mapei

se elle-galan 2024 live

Spana in livesändningen från ELLE-galan 2024 här nedanför – eller på vår Youtube-kanal där vi heter ELLE Sverige!

ELLE-galan 2024 leds av Mapei

Årets gala blir den 26:e i ordningen och kommer programledas av ingen mindre än turnéaktuella artisten Mapei.

–Oh my god, det är det sjukaste! Varför jag?! Jag vill bara göra ett bra jobb. Jag vill vara kreativ, konstnärlig och ge folk en upplevelse. Jag är alltid jättenervös inför att stå på scen och det här är ett prestigefullt rum. Men jag tror att alla vill ha en fest! säger hon i en intervju för ELLE.

Röda mattan livesänds

Och vad är väl en gala utan en röd matta? En mer kändistät sådan får man leta efter och på ELLE-galans matta trängs Sveriges största kändisar tillsammans med designers, profiler och modekreatörer. Röda mattan är alltid en av galans höjdpunkter och i år leds liverapporteringen av Amie Bramme Sey och Young Royals-skådespelaren Frida Argento.

Annons

– Jag vill se flärd och glamour! Mattan ska vara en plats för inspirerande looks, stjärnglans och den ultimata förfestkänslan, har Amie tidigare sagt till ELLE.

Om ELLE Sveriges Youtube-kanal:

På ELLE Sveriges Youtube-kanal ger vi dig allt från mode, beauty och nöje, till inredning, mat och dryck. Inspireras inför bröllopet med Elsa Billgren, få beautytips av kända profiler i Min rutin – och mycket mer!

Inför ELLE-galan har vi lanserat Memory Lane, en Youtube-serie där välkända profiler reagerar på sina looks från tidigare ELLE-galor. Spana in ELLEs Memory Lane här!

Foto: David Jansson, Olivia Huerta Bratteng, Wilma Orr

Annons