Amie Bramme Sey bevakar ELLE-galans röda matta: "Vill se flärd och glamour!"

14 mar, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
amie bramme sey elle-galan 2024
Emma Grann
Den 19 april är det dags för årets hetaste modehändelse när ELLE-galan går av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm. I år är Amie Bramme Sey på plats på röda mattan för att rapportera om gästernas galalooks.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

ELLE-galan fortsätter att vara modeårets höjdpunkt. I år kommer röda mattan att vara mer storslagen än någonsin – och få mer utrymme i sändningen på ELLE.se.

– Förra året tog ELLE-galan ett enormt kliv framåt när man gjorde röda mattan längre, större och ännu mer elegant. Det blev verkligen ett lyft när man flyttade ut entrén och skapade en hel gata för svenskt mode utanför Grand Hôtel. I år tar vi det till nästa nivå, säger Amie Bramme Sey, som kommer att bevaka röda mattan för ELLEs räkning.

elle-galan 2024 röda mattan
Amie Bramme Sey kommer att bevaka röda mattan på ELLE-galan för ELLEs räkning.
Annons

mattan ska vara en plats för inspirerande looks, stjärnglans och den ultimata förfestkänslan

Amie Bramme Sey

Amie Bramme Sey vill se fest och glamour

I över 25 år har ELLE-galan hyllat och prisat modebranschens kreatörer, inspiratörer och talanger. 2024 riktar ELLE-galan fokus mot modets guldkorn – lusten att upptäcka nytt – och på röda mattan har de inbjudna gästerna chans att på olika sätt uttrycka vilka de är med hjälp av kreativa modeval. Amie Bramme Sey hoppas att de kommer att våga ta ut svängarna.

– Jag vill se flärd och glamour! Mattan ska vara en plats för inspirerande looks, stjärnglans och den ultimata förfestkänslan, säger hon.

Mapei är programledare för ELLE-galan 2024

ELLE-galan leds 2024 av artisten Mapei som gör sitt första år som programledare för galan.

– Jag har varit på galan flera gånger som gäst och att nu få äran att leda modesveriges hetaste galakväll känns så otroligt kul, nervöst och spännande. Jag har alltid älskat mode. Det är så mycket mer än bara kläder och stil, det är en konstform och ett kreativt sätt att uttrycka vem man är eller vill vara och våga stå för det, säger Mapei om sitt uppdrag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons