Allt du behöver veta om ELLE-galan 2024 – årets största modehändelse

15 jan, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
elle-galan 2024
Olivia Huerta Bratteng
Snart är det dags för årets största modehändelse – ELLE-galan 2024. Vi uppdaterar dig med allt du behöver ha koll på inför årets galakväll!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

ELLE-galan har i 25 år varit Sveriges mest exklusiva och omtalande modehändelse, där branschens mest inspirerande och innovativa kreatörer står i fokus under en glittrande galakväll. Snart är det dags för den 26:e omgången – ELLE-galan 2024.

Den 19 april äger ELLE-galan 2024 rum på Grand Hôtel i Stockholm och leds av hyllade artisten Mapei. För Elina Grothén blir det första ELLE-galan som nytillträdd chefredaktör.

– På ELLE-galan hyllar vi tillsammans de kreatörer som under året inspirerat och förnyat branschen. Mode har en unik förmåga att initiera förändring, vilket öppnar dörrar för inkludering, inspiration och nya perspektiv. Jag känner en enorm stolthet över att vara med och ta ELLE-galan in i framtiden, säger Elina Grothén, chefredaktör för ELLE.

Annons

ELLE-galan 2024 riktar fokus mot modets guldkorn – lusten att upptäcka nytt. Vi reser inombords och vänder blicken utåt. Nytt för i år är att den internationellt hyllade artisten Mapei tar sig an rollen som programledare för ELLE-galan 2024. Hon kommer att leda gästerna genom en storslagen prisceremoni.

När är ELLE-galan 2024?

ELLE-galan 2024 äger rum den 19 april på Grand Hôtel i Stockholm. Självklart kommer du att kunna se hela galan live här på ELLE.se och i våra kanaler. Se till att följa oss överallt så att du inte missar något!

Instagram: @ellesverige

Tiktok: @ellesverige

Facebook: @ellesverige

Sajt: elle.se/elle-galan

Passa på att läsa ikapp om förra årets-ELLE-gala i väntan på ELLE-galan 2024!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons