Bästa beautylooksen från ELLE-galan 2023

22 apr, 2023 
skönhet smink look elle galan 2023
Enkla looks eller extra allt – här är makeupen och frisyrerna vi älskar från årets ELLE-gala 2023. Vilken är din favorit?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

Clara Hallencreutz otroliga glow, Alva Bratts trendiga lugg och Bianca Ingrossos enkla sminkning – årets looks på ELLE-galan var som vanligt ingen besvikelse! I år fick vi se allt och lite till vad gäller beauty och en genomgående trend för kvällen var bland annat den otippade detaljen där punken stod i fokus. Men som en kontrast till den glammiga punken var det även flera av gästerna som visade att beauty inte behöver vara avancerat för att vara riktigt snyggt!

ELLE-galan 2023: Kändisarnas bästa beautylooks

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat några av ELLE-galans bästa beautylooks – allt från prinsessan Sofias perfekta hår till Gina Dirawis utmanande makeup. Här är 8 looks att inspireras av!

Annons

Gina Dirawi på ELLE-glan 2023: grafisk eyeliner

gina dirawi elle galan 2023 eyeliner makeup

Gina Dirawi prickade in många av kvällens stora snackisar vad gäller både mode och beauty. Den full on denimklädda looken matchade hon med en vågad, grafisk eyeliner och röda (!) linser. Goth har aldrig varit så glammigt!

Maja Nilsson Lindelöf på ELLE-galan 2023: Avslappnad håruppsättning

maja nilsson lindelöf elle galan 2023 hår frisyr trend

ELLE-bloggaren Maja Nilsson Lindelöf kom till galan i en sagolik klänning som var som gjord för henne! Maja, som nyligen hakade på trenden och klippte lugg, lyckades också skapa en håruppsättning där det perfekta möter det operfekta!

Annons

Clara Hallencreutz på ELLE-galan 2023: perfekt glow

CLARA HALLENCREUTZ elle galan 2023 smink look

Clara Hallencreutz, här på ELLE-galans förmingel tillsammans med maken Fares Fares, prickade in alla rätt både vad gäller makeup och hår! Den strålande makeupen, där glowet stod i fokus, gjordes av makeupartisten Nathalie Berzelius (som sminkade många av galans gäster). Och den trendiga håruppsättningen stod kändisfrisören Antonio Axu för. Naglarna skapades av Frida Selkirk, som också gjorde nageldesignen på en av visningarna under kvällen.

Prinsessan Sofia på ELLE galan 2023: Trendig hårfärg

prinsessan sofia elle galan 2023 hår frisyr

ELLE-galan 2023 bjöd också på kunglig stjärnglans när Carl Philip och prinsessan Sofia delade ut pris för Årets hederspris. Prinsessan Sofia bar svensk design i form av ett kashmirset signerat Lisa Yang, men också ett riktigt budgetkap i form av en ring från Edblads.

Annons

Kvällen till ära hade prinsessan Sofia håret uppsatt och lät den trendiga (och väldigt eleganta) gardinluggen rama in ansiktet. Prinsessans mjuka och naturliga hårfärg är även den helt i tiden.

Janice Kavander på ELLE-galan 2023: Blå ögonskugga

janice kavander elle galan 2023 blå ögonskugga

Den blåa ögonskuggan var en beautydetalj vi såg mycket av bland gästerna på röda mattan! ELLE-profilen Janice Kavander (som också gick på ELLE-galans sista visning) var en av många som inspirerades av 80- och 90-talets hetaste trendfärg inom makeup.

Bianca Ingrosso på ELLE-galan 2023: Avskalad look

bianca ingrosso elle galan 2023 smink trend beauty look

Bianca Ingrosso kom, inte helt otippat i egen design från nya märket Àvora. Den specialdesignade denimlooken matchade Bianca Ingrosso med en enkel sminkning och en tidlös knut i nacken. Ett perfekt exempel på att beauty inte behöver vara avancerat!

Annons

ALVA BRATT PÅ ELLE-GALAN 2023: TRENDIG LUGG

alva bratt elle galan 2023 frisyr hår lugg

Att luggen är en av årets hetaste klipp är ingen nyhet och skådespelaren Alva Bratts variant av frisyren är en favorit som toppar listorna. Den något otämjda luggen bjuder på snyggt liv och en avslappnad touch!

Icona Pop på ELLE-galan 2023: Maxad eyeliner

icona pop elle galan 2023 smink eyeliner

DJ-duon Icona Pop matchade som aldrig förr med Smokey eye 2.0! Statement-linern nådde högt och även här var den blåa ögonskuggan en trendsäker detalj.

Foto: David Thunander, Evan Pantiel, Wilma Orr och Olivia Huerta Bratteng.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons