Prinsparet gästar ELLE-galan 2023 – se Sofias fantastiska look

Prinsparet gästar ELLE-galan 2023 – se Sofias fantastiska look

Årets ELLE-galan bjöd på kunglig stjärnglans i form av prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Spana in parets fantastiska look här!
21 april, 2023

I 25 år har ELLE-galan hyllat modebranschens kreatörer – och årets upplaga var exklusivare och mer spektakulär än någonsin. Galan ägde som vanligt rum på Grand Hôtel i Stockholm och kvällens värdpar var inga mindre än Kakan Hermansson och Amie Bramme Sey.

Sammanlagt delades 14 priser ut i olika kategorier, så som Årets modell, Årets designer och Årets bäst klädda man och kvinna.

Här kan du se alla bilder från ELLE-galans röda matta!

ELLE-galan 2023 – se alla bilder från den maxade röda mattan

Prinsparet på ELLE-galan 2023

Temat för ELLE-galan 2023 är modebranschens nya dimensioner med fokus på både nya talanger och redan etablerade stjärnor – och några av de som fanns på plats för att hylla kreatörerna var prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Paret anlände tillsammans till Grand Hôtel och kvällen till ära bar prinsessan Sofia inte helt oväntat svensk design i form av ett kashmirset signerat Lisa Yang.

– Svensk design är en favorit för prinsessan Sofia. Vi har tidigare sett Danmarks kronprinsessa Mary bära Lisa Yang, säger ELLEs bloggare Royalistan. Som även kommenterar vikten av att kungligheterna belyser och bär svenskt mode:

– Vi är vana vid att se våra kungligheter bära svensk design, och det tycker jag är väldigt kul. På så sätt får vi ut svenskt mode ytterligare i världen. Intresset för vad kungligheterna bär är alltid stort, både i och utanför Sverige.

Största hårtrenderna från röda mattan på ELLE-galan 2023

Foto: Olivia Huerta Bratteng