ELLE-galan 2023: Denim-bonanza på den avslutande modevisningen

ELLE-galan 2023: Denim-bonanza på den avslutande modevisningen

Den stora gala-ceremonin på ELLE-galan 2023 avslutades storslaget med modevisning signerad fjolårets vinnare av årets stylist – och det bjöds på denim i mängder. Spana in den avslutande modevisningen här!
22 april, 2023
ELLE-galan 2023: Se Gizem Erdogan gravid på catwalken
0:14

Efter reklamen: ELLE-galan 2023: Se Gizem Erdogan gravid på catwalken

(0:14)

Slå på ljud

Som pricken över i:et och storslagen avslutning på ELLE-galan 2023 pampiga gala-ceremoni bjöd stylisten Maria Barsoum (fjolårets vinnare av årets stylist 2022) på en minst sagt magisk modevisning. Denim-bonanza, gnistrande glitter och bar hud stod i fokus när allt från coola modeller till kända namn som Giezem Erdogan, Gina Dirawi och Janice Kavander stegade ut från publikhavet och upp på den blanksvarta catwalken.

Gizem Erdogan och Janice Kavander på catwalken

Och inte nog med att catwalken levererade denimlooks med attityd, det bjöds även på ett flertal looks med gravidmagar i fokus – i sann Rihanna-anda. Gizem Erdogan visade upp sin gravidmage för första gången i full denimlook under visningen och ELLE-profilen Janice Kavander lät slitna jeans och gnistrande pärlstrass pryda gravidmagen. Upptäck visningen och alla catwalklooks från modevisningen i bildregnet nedan!

Gizem Erdogan ska bli mamma – visar upp gravidmagen på ELLE-galan

Foto: Mathias Nordgren

Giezem