ELLE-galan 2023: Denim-bonanza på den avslutande modevisningen

22 apr, 2023 
ELLE-galan 2023: Denim-bonanza på den avslutande modevisningen
Den stora gala-ceremonin på ELLE-galan 2023 avslutades storslaget med modevisning signerad fjolårets vinnare av årets stylist – och det bjöds på denim i mängder. Spana in den avslutande modevisningen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2023: Se Gizem Erdogan gravid på catwalkenBrand logo
ELLE-galan 2023: Se Gizem Erdogan gravid på catwalken

Som pricken över i:et och storslagen avslutning på ELLE-galan 2023 pampiga gala-ceremoni bjöd stylisten Maria Barsoum (fjolårets vinnare av årets stylist 2022) på en minst sagt magisk modevisning. Denim-bonanza, gnistrande glitter och bar hud stod i fokus när allt från coola modeller till kända namn som Giezem Erdogan, Gina Dirawi och Janice Kavander stegade ut från publikhavet och upp på den blanksvarta catwalken.

Gizem Erdogan och Janice Kavander på catwalken

Och inte nog med att catwalken levererade denimlooks med attityd, det bjöds även på ett flertal looks med gravidmagar i fokus – i sann Rihanna-anda. Gizem Erdogan visade upp sin gravidmage för första gången i full denimlook under visningen och ELLE-profilen Janice Kavander lät slitna jeans och gnistrande pärlstrass pryda gravidmagen. Upptäck visningen och alla catwalklooks från modevisningen i bildregnet nedan!

Annons

Foto: Mathias Nordgren

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Giezem

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons