Hyllade artisten Mapei leder ELLE-galan 2024

02 feb, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
mapei elle-galan 2024
Ankar Anwar
Nedräkningen till årets hetaste modehändelse har börjat. ELLE-galan 2024 går av stapeln den 19 april och årets programledare är Mapei.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

Den 19 april äger årets hetaste modefest rum på Grand Hôtel i Stockholm, där den svenska modevärldens stjärnor prisas för sina prestationer under det gångna året. För Elina Grothén blir det första ELLE-galan som nytillträdd chefredaktör för ELLE.

"Jag känner enorm stolthet över att ta ELLE-galan in i framtiden"

– På ELLE-galan hyllar vi tillsammans de kreatörer som under året inspirerat och förnyat branschen. Mode har en unik förmåga att initiera förändring, vilket öppnar dörrar för inkludering, inspiration och nya perspektiv. Jag känner en enorm stolthet över att vara med och ta ELLE-galan in i framtiden, säger Elina Grothén, chefredaktör för ELLE.

elle-galan 2024
ELLE-galan 2024 äger rum den 19 april.Wilma Orr

ELLE-galan 2024 riktar fokus mot modets guldkorn – lusten att upptäcka nytt. Vi reser inombords och vänder blicken utåt. Nytt för i år är att den internationellt hyllade artisten Mapei tar sig an rollen som programledare för ELLE-galan 2024. Hon kommer att leda gästerna genom en storslagen prisceremoni.

Annons

– Mapei är en stark kvinnlig förebild och bär på en otrolig kreativ kraft, exakt det som också ELLE-galan 2024 handlar om, säger Elina Grothén.

Mapei programleder ELLE-galan 2024

Mapei har tidigare släppt flera hyllade album och medverkat i olika tv-program, med stort genomslag i senaste säsongen av ”Så Mycket Bättre” 2023. ELLE-galan blir hennes debut som programledare.

– Jag har varit på galan flera gånger som gäst och att nu få äran att leda modesveriges hetaste galakväll känns så otroligt kul, nervöst och spännande. Jag har alltid älskat mode. Det är så mycket mer än bara kläder och stil, det är en konstform och ett kreativt sätt att uttrycka vem man är eller vill vara och våga stå för det, säger Mapei, ny programledare för ELLE-galan 2024.

ELLE-galan 2024

ELLE-galan 2024 äger rum den 19 april på Grand Hôtel i Stockholm och kommer att direktsändas här på elle.se. Missa inget, följ oss på:
• Instagram: @ellesverige
• Tiktok: @ellesverige
• Facebook: @ellesverige
• Sajt: elle.se/elle-galan

Best of ELLE-galan 2023: EfterfestenBrand logo
Best of ELLE-galan 2023: Efterfesten

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons