Omar Rudbergs framtidsavslöjande efter Young Royals

19 apr, 2024 
AvAino Oxblod
AvLouise Berglund
Omar Rudberg Elle-galan 2024
Omar Rudberg har blivit en världsstjärna genom rollen som Simon i Young Royals.
Nyligen släpptes den sista säsongen på Netflix – och nu berättar han om känslorna efteråt. "Det har varit bittersweet, men det känns bra i dag", säger Omar Rudberg på ELLE-galans röda matta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Omar Rudberg om att Young royals slut: "Bittersweet"Brand logo
Omar Rudberg om att Young royals slut: "Bittersweet"

Omar Rudberg har varit känd sedan han 13 år gammal blev medlem i pojkbandet The Fooo, som senare bytte namn till FO&O. Men de senaste åren har hans kändisskap skjutit i höjden, sedan han spelade rollen som Simon i Netflix-serien Young Royals.

När Omar Rudberg går på ELLE-galans röda matta och pratar med ELLE-reportern Louise Berglund har det bara gått en dryg månad sedan det sista avsnittet av den populära ungdomsserien hade premiär.

– Det har känts helt fantastiskt, jag har verkligen landat i det också. Det har varit bittersweet, men det känns bra i dag, och jag har mycket kul på gång, så man kör på, säger Omar Rudberg.

Annons

Han har inte helt landat i att det inte kommer fler säsonger, utan kommer på sig själv med att vänta på att få mejl från produktionen.

– Det kändes sorgligt, men nu känns det bra. Vi alla ses ju ändå, och serien finns ju fortfarande kvar. Det konstiga är att vi inte ska spela in på Ekerö en gång om året, ”när ska vi få mejlet där de säger att vi ska spela in”, men det kommer massa andra roliga mejl.

Omar Rudberg på Elle-galan 2024
Omar Rudberg på ELLE-galan 2024.

Omar Rudberg om framtiden efter YOUNG ROYALS

Men Young Royals-fansen kommer få se mycket mer av Omar Rudberg framöver, men nu kommer han fokusera på sin artistkarriär – inte minst internationellt.

Annons

– Mycket musik! Jag har precis signat utomlands, jag har väldigt mycket musik på gång, mycket pop på engelska, säger Omar Rudberg.

Han arbetar samtidigt mycket med sitt eget skönhetsmärke OMR Beauty, och ger oss en hint om vad vi kan vänta oss av nästa lansering.

Min look #12 - Hedda StiernstedtBrand logo
Min look #12 - Hedda Stiernstedt

– Det kommer lukta väldigt gott, säger han och skrattar.

Foto: David Thunander och Evan Pantiel.

Annons