Peg Parneviks kärlekslycka med pojkvännen: ”Träffades på dejtingapp”

19 apr, 2024 
AvLouise Berglund
AvAino Oxblod
Peg, Penny och Philippa Parnevik på Elle-galan 2024.
Peg Parnevik är en av de nya jurymedlemmarna i ”Idol”, och kommer direkt från inspelning till ELLE-galan. För ELLEs Louise Berglund berättar hon om kärleken till pojkvännen – och oväntade detaljen som fick henne på fall. "Vi träffades faktiskt på en dejtingapp", säger Peg Parnevik.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så träffade Peg Parnevik pojkvännen: "En dejtingapp"Brand logo
Så träffade Peg Parnevik pojkvännen: "En dejtingapp"

Peg Parnevik kommer till ELLE-galan direkt från en ”Idol”-inspelning, klädd i en klänning från Ida Lanto. Att få hjälpa aspirerande artister in i branschen är något helt nytt för henne – men något Peg brinner för.

– Det känns fantastiskt, det är så kul. Det känns så nytt att få göra något runt musik, men som inte är att jag står i centrum med mitt artisteri. Att få träffa så många som vill bli artister är så kul, säger Peg Parnevik.

När det ansluter nya jurymedlemmar i ”Idol” haglar alltid åsikterna, men Peg Parnevik har ett och annat att säga till kritikerna.

– Jag fattar att det alltid har varit som det har varit, och att vi kommer in och är nya, men jag känner att det är klart det ska vara lite nytt ibland, lite ny energi och nya åsikter. Det kan inte vara samma gamla vanliga i 100 år. Så jag känner ”jag fattar”, men ge oss en chans också.

Peg Parnevik med systrar på Elle-galan
Systrarna Parnevik på ELLE-galan.

PEG PARNEVIKS KÄRLEK TILL POJKVÄNNEN

Peg Parnevik har tidigare haft flera uppmärksammade relationer, inte minst med kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht. Men sin nya pojkvän har Peg Parnevik valt att hålla mer privat.

Annons

– Jag är inte singel, jag är jättekär. Han är inte här ikväll för han är ute och reser, men annars hade han varit min dejt. Vi har varit ihop i snart ett år. Det har varit lite mer privat den här gången, han har synts lite på min Instagram, men vi har varit för oss själva lite, säger hon glatt.

Hur träffades ni?

– Vi träffades faktiskt på en dejtingapp, säger Peg Parnevik och skrattar.

– Jag hade aldrig varit på en dejtingapp, men förra sommaren dejtade jag skitmycket och tänkte att jag skulle vara singel. Jag trodde inte att jag skulle träffa någon alls, och gick på massor av dejter.

När hon gick på sin första dejt med mannen som skulle bli hennes pojkvän insåg hon snabbt att han var en spännande person.

– Det var något helt annat, jag blev helt golvad. Vi gick på en fransk bistro och åt middag, och han berättade att han lyssnar på Taylor Swift och Rod Stewarts julalbum, då kände jag ”vem är du?”.

Molly hamnar om sin singelperiod: läkandeBrand logo
Molly hamnar om sin singelperiod: läkande

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons