ELLE-galan 2024: Familjebilderna på röda mattan

19 apr, 2024 
ELLE-galan 2024: Familjebilderna på röda mattan
Systrarna Parnevik, Maja Nilsson Lindelöf med sin svåger och Tilde de Paula med sin dotter – flera av gästerna på ELLE-galan 2024 valde att ta med sig familjen till röda mattan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hör Edvin Törnblom berätta om tiden i Bachelorette: "Som att jag skulle snärja alla killar och göra till bögar"Brand logo
Hör Edvin Törnblom berätta om tiden i Bachelorette: "Som att jag skulle snärja alla killar och göra till bögar"

Årets största modehändelse är här! ELLE-galan 2024 har inletts på Grand Hôtel i Stockholm. För 26:e gången i ordningen ska galan rikta strålkastarljuset mot branschens talanger och framtidshopp.

Årets tema är modebranschens guldkorn och nytt för i år är att den internationellt hyllade artisten Mapei leder galan där totalt 12 priser delas ut.

Men vi backar bandet! För innan den storslagna prisceremonin började, riktades i vanlig ordning blickarna mot en kändistät röd (svart för i år!) matta.

Annons

Familjebilderna på ELLE-galan 2024

Här bjöds vi på vackra kreationer, kreativt mode och kvällens trender som tog fart. Röda mattan bjöd vidare på en hel del kärleksbilder.

Men det var också flera av gästerna på årets gala som valde att ta med sig familjen. Systrarna Parnevik, Maja Nilsson Lindelöf med sin svåger och Tilde de Paula med dottern – spana in kändisarnas familjebilder nedan.

Systrarna Penny, Philippa och Peg Parnevik

Maja Nilsson Lindelöf med svågern Sackarias Nilsson Lindelöf

Annons

Tilde de Paula Eby med dottern Naemi Bjuhr

Miriam Bryant med storasystern Elisa Bryant

Annons

Johan Lindeberg med dottern Blue Lindeberg

Cherrie tillsammans med systern Sadia Hersi

Annons

Camilla Läckberg med dottern Meja Eriksson

Foto: David Thunander, Evan Pantiel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons