Se trenddetaljen alla älskade på ELLE-galan 2024

20 apr, 2024 
Trenddetaljen som var it-detaljen på röda mattan
Alla älskar korsetten! Bland storslagna gala-looks med släp och rött som trendfärg stack korsetten ut som detaljen alla bar – och älskar. Låt oss ta en titt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2024: Best of röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2024: Best of röda mattan

När ELLE-galans gästerna intog röda mattan på Grand Hôtel Stockholm under fredagskvällen var det en specifik detalj som stack ut. Ledorden? Uppklätt, markerat och figurnära! Korsetten stack ut som dominerande detalj på majoriteten av kvällens gala-looks och gav minst sagt den där extra wow-effekten till röda mattans alla kreationer.

Pst! Du har väl inte missat att du kan se allt från röda mattan och hela galaceremonin i efterhand? Se allt här!

Korsetten är accessoaren alla älskar

Kändisar som Molly Sandén (som vann tittarnas röst för Årets gala-look), Alva Bratt, Miriam Bryant, Linnea Henriksson och Nikita Uggla var några som stegade fram på den storslagna röda mattan i markerad signatur. Låt oss ta en titt på alla vackra kreationer – och otroliga korsett-detaljer!

Annons

Linnea Henriksson i korsett-kreation

Linnea Henriksson bar en svart look hon själv designat tillsammans med MaxJohan där inspirationen var Anita Ekberg möter Askungen! Med hög slits, bylsiga ballongärmar och korsett med gulddetaljer som prick över i:et.

Molly Hammar i transparent svart

Svart, transparent och lekfull! Molly Hammar bar klassiskt svart med korsetten som iögonfallande detalj.

Annons

Molly Sandén i korsett och drapering

Kvällens vinnare av Årets gala-look (framröstad av kvällens tittare) gick till Molly Sandén! Iklädd en sagolik golvsvepande klänning med korsett och draperad kjol.

Annons

Alva Bratt i svart från topp till tå

Alva Bratt matchade korsetten med en magisk voluminös ballongkjol – i svart från topp till tå. Och just korsetten var dekorerad med ärmdetaljer och snörning framtill.

Klassiskt svart med romantisk spets

Korsetter stylades även med romantisk spets på röda mattan, som här i en otrolig look med svart spets både på kjol och skor.

Miriam Bryant i änglavit kontrast

Miriam Bryant var änglalik i vitt med romantisk spets men bröt av med detaljer som korsett och rejäla moon-boots.

Vitt från topp till tå

En look som osade gala med golvsvepande långkjol och detaljrik korsett.

Annons

Shima Niavarani i nytolkning

Shima Niavarani i kreativ nytolkning med korsetten utanpå klänningen, utan tvekan ett lekfullt stylinghack att lägga på minnet!

Skimande silverglans

Ännu en storslagen gala-look med korsetten utanpå (!) klänningen att inspireras av. Med skimrande metallic i silver från topp till tå för extra effekt.

Annons

Nikita Uggla i spets och färg

Färgstarkt, spets och korsett-fokus! Young Royals skådespelerskan Nikita Uggla glänste i en maxad gala-look med extra allt där korsetten stod ut som it-detalj.

Foto: David Thunander och Evan Pantiel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons